Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Kell sajnálni egy éttermest...

Kell sajnálni egy éttermest ha ma kinyithatott volna de NEM nyitott mert nem volt kivel-1 db embere sincs?

Figyelt kérdés

Tavaly szélnek eresztett mindenkit és arra számított ha beindul újra az élet majd csettintésre mindenki ugrik neki.

Hát tévedett a gárdája szétment mindenki elhelyezkedett másutt, zömében nem is vendéglátásban.

Tehát a régi embereire keresztet vethet.

De újakat se olyan könnyű felvenni főleg nem egyik napról a másikra.

Eredmény: nyithatott volna de nem volt kivel.

Kell sajnálni? Én nem sajnálom. Állami bértámogatással minimális bérrel állásban tarthatta volna az embereit de ő inkább elküldött mindenkit tavaly.

Hát akkor nyasgem.

És ha valóban teljes nyitás lesz, akkor új embert nettó lehetetlen lesz találni--> csőd.

2021. ápr. 24. 12:35
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
94%
Mi a faszt csinalt volna? Nem tudtad, hogy minden orszagban az allam fizetest biztosit es tamogatast? Szerinted ki mibol honnan tud minuszbol kijonni? Igazi sotet proli vagy.
2021. ápr. 24. 12:37
 2/17 A kérdező kommentje:

"Mi a faszt csinalt volna?"

Érdekes úgy hallom hogy vannak éttermek amik minimális bérrel ugyan de a teljes gárdájukat megtartották a lezárás alatt is.

nem érdekes? Másnak ment ennek nem.

Eredmény: más nyithatott mert van KIVEL ez nem mert nincs kivel.

Hát nyasgem. Megérte akkor...

2021. ápr. 24. 12:40
 3/17 anonim ***** válasza:
92%
Tudod te mennyi támogatást kapnak? Gondolom nem, azért pampogsz. Vegyél fel 20 embert, fizesd a bérüket fél évig ugy, hogy semmi bevételed, aztán tapsold meg magam
2021. ápr. 24. 12:42
 4/17 A kérdező kommentje:

"Vegyél fel 20 embert, fizesd a bérüket fél évig ugy, hogy semmi bevételed, aztán tapsold meg magam"

Ez nagyon szép duma, csak mellébeszélés.

Van aki megoldotta annak most van embere.

Van aki nem oldotta meg, annak most nincs.

Ez a lényeg minden más csak ÜRES duma.

2021. ápr. 24. 12:44
 5/17 Micimacko67 ***** válasza:
91%
Kérdező, a stílusod téged minősít!
2021. ápr. 24. 12:46
 6/17 A kérdező kommentje:
de ez még mindig csak üres melléduma semmi több.
 7/17 anonim ***** válasza:
92%
Amit ne pampogsz, az az üres duma, mellesleg szánalmas is. Tények ismerete nélküli szimpla belemagyarázás. Gondolom teljesen jogosan kirúgtak téged es amilyen szuper munkaerő vagy, azóta se tálaltál semmit. Ez van
 8/17 A kérdező kommentje:

"Gondolom teljesen jogosan kirúgtak téged“

Én nem dolgozom a vendéglátásban, kösz, nem ettem meszet. Menjen oda akinek 6 anyja volt.

Engem nem rúgtak ki, én államig-ben vagyok, minket az egész kreált műbalhé nem érintett.

2021. ápr. 24. 12:48
 9/17 anonim ***** válasza:
88%
Na mi van, az alapítványi suliban nincs elég sztori, át kellett állnod az éttermek szidására?
2021. ápr. 24. 12:49
 10/17 anonim ***** válasza:
95%
Én meg az élelmiszeriparban dolgozom, minket sem érintett, mégis tudom, hogy nem műbalhé és nem vagyok rosszindulatú a kisemmizett vallalkozókkal
2021. ápr. 24. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!