Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Call centeresek, Ti hogy...

Call centeresek, Ti hogy lendültök túl a bunkó ügyfeleken, illetve hogyan kezelitek ezt a helyzetet mindennap?

Figyelt kérdés

Nemrég kezdtem el diákmunkázni egy call centeres cégnél heti 20 órában. Sajnos egyébként is kicsit meg vagyok zuhanva mostanában az egyetemi vizsgák, családon belüli több súlyos betegség, konfliktusok miatt is és bár még alig kezdtem el, egyre nehezebben bírom. A mai napon is betaláltak többen, valaki az anyám p.csáját emlegette, valakitől 3x kellett elköszönnöm, mert csak mondta és mondta, az utolsó csepp pedig az volt, amikor egy ügyfél fél percig nem mondott semmit a telefonba, utána pedig rajtam akarta volna levezetni a napi stresszt, vagy nem tudom és éktelenül el akart volna kezdeni osztani az összes női felmenőmmel együtt, meg hogy le ne merészeljem rakni a telefont. Tudom, hogy nem elegáns, de gyorsan elköszöntem és rávágtam a telefont, mivel abszolút nem volt türelmem már végig hallgatni őt. Tudom, hogy ismeretlen emberek kirohanása nem kellene, hogy ennyire meghasson, csak sajnos ezenkívül is megvannak az egyéni életem problémái, amik kiborítóak. Alig vártam, hogy leteljem ez az egy túlóra is, mert az utolsó hívásoknál már alig bírtam visszafojtani a sírást. Ti hogy tudtok megbirkózni ezzel?

Sajnos a közelben nincsen még túl sok diákmunka lehetőség és amiatt vállaltam ezt el, mivel itthonról, beteg ápolása mellett is tudom csinálni, szóval muszáj lenne legalább a nyáron kibírnom ezt.

2021. máj. 26. 19:13
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
54%
Igen egy 60as vén öreg egy 20 év körüli emberhez. Miert talan kozepkoru?😂hiába mert oreg es sokuknak mar agyuk sincs. Kerdezo ne vedd magadra őket.Kezeld lazán a szitut. Erzelmileg ne kötődj idegen emberekhez engedj el magadban minden egyes beszélgetést.Ha nem akar kötni nem köt megkoszonod leteszed s ennyi. Az meg a vonal túloldalán hogyan őrjöng az az ő baja nem a tied. Csak a munkádat vegezd. Lazán fogd fel. Nem ellened irányul a reakciojuk. Meg ha ugyis lenne kit izgat azt se tudom ki van a vonalban nem fogok vele talalkozni nem ismerosom senkim egy ugyfele a cegnek vagy az se azt annyi. Nyugi es csak lazán ne feszulj rá semmi értelme.🙂
2021. jún. 9. 22:59
 32/32 anonim ***** válasza:
68%
Szted emlekszik az oreg h mit írt alá, arra sem emlékeznek h 5 perccel elotte hova tette le a szemuveget nem hogy egy biztosítási szerződés feltételeire. Sokan el se olvassák igy van az h a nem kockázati károkra is verik az asztalt a pénzüket követelve. Záradékok, feltételek elolvasása sokuknak idegen. Igy van az h pipát tesz a marketing célu megkeresésekre s ha jon a hivás tajtékzik mint egy idióta legalábbis a primitívebb réteg.
2021. jún. 9. 23:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!