Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért beszélnek így velünk...

Miért beszélnek így velünk call centeresekkel?

Figyelt kérdés
Telefonos operatőr vagyok már 2 hónapja. Néha annyira durva szövegekkel ráznak le az emberek. Van amikor rám csapják, van amikor csak egyszerűen megmondják, hogy nem érnek rá. Kb 1 óra alatt 1 vagy maximum 2 emberrel tudok kitölteni egy 10 perces kérdőívet. Én megértem azt is, hogy bizalmatlanok az emberek, netán kevés idejük van, de akkor is...nekünk ez a munkánk...megkell kérdeznünk mindent ami le van írva nekünk akármennyire is felháborító lehet egyeseknek pl ha a nettó jövedelemről kérdezősködök. Engem ugyan nem érdekelne, de meg kell kérdeznem...Plusz a lakossági felmérések aztán tényleg névtelenek, csak statisztika készül belőlük. mégis miért ennyire visszautasítóak az emberek? Már az is jól esik ha szép napot kívánnak, mert annyira semmi kedvességet nem érzek az emberekben így telefonon...:(
2014. nov. 6. 17:12
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
70%
Elhiszem hogy rossz érzés. De képzeld bele magad a másik végen lévő ember helyébe. Éppen jár az agya valami munkán vagy hasonlón, erre felhívja egy vadidegen és elkezdi kérdezgetni olyan dolgokról, amik nem érdeklik, köze nincs hozzá, és különben is. Én is ha iylen hívást kapok, megmondom hogy köszönöm nem érek rá és leteszem.
2014. nov. 6. 17:14
 2/17 A kérdező kommentje:
bele képzeltem a másik helyébe magam, sőt voltam is már úgy hoyg felhívtak. Ha ráértem én mindig válaszoltam. Ha épp ráérek és tudom hogy segíthetek ezzel másnak akkor miért ne... Valószínűleg ezért van ez a nagy csalódás, mert magamból kiindulva másra számítottam.
2014. nov. 6. 17:24
 3/17 anonim ***** válasza:
26%
Valahol fizetnek a kitöltött kérdőívekért, miért csinálnák neked meg ingyen?
2014. nov. 6. 17:36
 4/17 anonim ***** válasza:
37%

Ilyennel még nem talkoztam csak biztosítókkal:

- Kössél biztosítást!

- köszönöm, nem szeretnék

- de mi van hogy ha felgyújtják a házad?

- akkor sem szeretnék.

- de...., de...., de...

Nah meg a naplósok. Ugyazez.

Őket jól kiosztottam egyszer.

2014. nov. 6. 18:02
 5/17 anonim ***** válasza:
14%

Ha munkaidőben hívsz, akkor nincs időm ilyen ökörségekre.

Ha pihenőidőben hívsz, akkor lehet esélyed, attól függően, mit csinálok éppen, és milyen hangulatban vagyok.

2014. nov. 6. 18:25
 6/17 anonim ***** válasza:
42%

Kedves kérdező, ez lehet, hogy furcsán fog hangzani, de vannak emberek, akik értéket teremtenek a munkájukkal. Te nem tartozol közéjük. Amit ti műveltek az ZAKLATÁS! Kért valaki arra, hogy felhívd? Nem. Van bármi haszna bárkinek abból, hogy válaszolgat neked? Nincs. Gyakorlatilag már az hatalmas jófejség, ha valaki nem küld el egyből a francba, mert egy ilyen zaklató ezt érdemelné. Más éveket szentel az életéből arra, hogy kitanuljon egy szakmát, és munkavégzés közben szerintem senkinek nem hiányzik, hogy műveletlen, gyakran primitív és agresszív libák zaklassák.

Az meg külön poén szokott lenni, amikor megpróbáltok átverni.

2014. nov. 6. 18:58
 7/17 anonim ***** válasza:
61%

Én azért vagyok bunkó a call centeresekkel, mert megutáltatták magukat. Évekig úgy voltam ezzel, hogy válaszolok a kérdésekre ha ráérek, nekem 10 perc, neki fizetés, nem nagy ár érte. Kb. 2 éve viszont folyton betalálnak olyan nyomorult, agyrokkant genyók, akik 10 perc kérdezgetés után még elhívnak valahova a halálfszára termékbemutatóra, előadásra, leárazásra, tudja a retek hová.

A legtöbbjük teljesen általános kérdéseket tesz fel, aztán hírtelen jön a gyökér reklámokkal.

Lerövidítve kb. így néz ki egy ilyen beszélgetés: Mennyit keresel? Elégedett vagy a munkahelyeddel? Sportolsz? Jó, és akarsz venni banántartót/fél pár zoknit/marék kavicsot/használt kotont?

2014. nov. 6. 20:06
 8/17 anonim ***** válasza:
26%
Ja, valamelyik nap tesóm vette fel a telefont, megkérdezte hogy csapvizet vagy ásványvizet iszunk-e, és a válasz után megkérdezte hogy mikor jöhetne a munkatársa a házunkba bemutatni a tökömtudja szűrőt. Hát az anyja temetéséről egyből ide jöhet
2014. nov. 6. 20:10
 9/17 anonim ***** válasza:
28%
Ha nem hívnának fel naponta 10x ilyen f...ságokkal, akkor talán türelmes lenne az ember, de így ne csodálkozz, hogy a tökünk ki van veletek...
2014. nov. 6. 21:13
 10/17 anonim ***** válasza:
28%
#6-osnál a pont.
2014. nov. 6. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!