Miért nem beszélnek velem az emberek?
nem beszéltem órán egyszerűen idegesíti a tanárt ha én nézem nemtom mért.... egyszer be is szólt hogy mondjam mi a probléma.... utána meg mondott egy példát a történelemre hogy engem összevernének abban a helyzetben stb... és mindenki rajtam röhögött.....
ez a saját of-im,..... volt mert már idén .....
Nemtudom állandóan meg akarnak verni mindenki mert akit nem bírok azzal nem beszélek...
Szerintem ezt csak beképzelted. A tanár nem azért mondta, hogy abban a helyzetben megvernének, mert baja volt veled, hanem mert pont rád nézett és így veled mondta a példát. Valszeg azért csinálta, hogy felkeltse az érdeklődést és ne "punnyadjon" az osztály. A többiek meg nem téged röhögtek ki, hanem a helyzeten nevettek.
Amikor meg megkérdezte, hogy van-e valami probléma, akkor gondolom épp furcsán néztél, és nem azzal volt baja, hogy nézed/figyelsz, csak úgy láthatta, hogy valamit nem értesz, valami nem okés.
Azért meg tuti nem akarnak megverni, mert xy-szal nem szoktál beszélgetni.
egyáltalán nem tudod mirol írok.....
az emberek elfordulnak tőlem.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!