Ti (mármint akinek van ilyen az ismerősi körében) nem utáljátok már nagyon hogy egymás ellen beszélnek? Hogy reagáltok ezekre?
Sok példát tudnék mondani de pl kb 1 éve jöttem össze egy sráccal,igaz,van relatíve sok hibája,dolgok amin változtatni kellene,de én így fogadtam el,így szeretem.
Az egyik közös ismerősünk,aki ideiglenesen együtt lakik a párommal,viszont állandóan emlegeti ezeket nekem,hogy a párom már megint ezt és ezt csinálta vagy nem figyelt oda rá(megjegyzem ez a közös ismerős olyan hogy nem érti meg ha valami nem érdekel téged),vagy hogy vett a párom tv-t otthonra mert a régi elromlott,és akkor megkérték őt(a közös ismerőst)hogy ebben a hónapban ő fizesse ki a számlákat és a közös ismerős relatíve felháborodott ezen.
Meg hogy a párom néha használja a közös ismerős dezodorját meg ilyesmi.
Jó,értem én hogy a párom is hibázik meg ilyenek,vagy nehéz néha megérteni a viselkedését,de nem értem miért kell a másik ellen beszélni,és akkor még valahol várja is hogy helyeseljek meg igazat adjak neki...
Amúgy első,bár a kérdés szempontjából a lényeg ugyanaz,de a párom lakása,szóval nem ő fog elköltözni.
Egyébként igen,tudom hogy valahol a párom a hibás,de nem vagyok kíváncsi akkor sem arra hogy ellene beszél.
Amit az ötösnek írtam,kiegészíteném hogy mármint nem színezik ki a szituációt,csak hogy mondjam a saját szemszögükből mondják el,így nyilván kicsit más,és így néha fogalmam sincs mit higgyek,ki a hibás egy szituációban.
6.Álarcot? Mármint ezt mire érted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!