Idegesítőek ha ők hívnak.
És nagyon sokszor buták ha mi hívjuk őket(szerencsére ez egyre kevesebbszer fordul elő)
Nem nézem le őket, akik normálisak, azokkal nincs bajom, az idegesítőeket meg lerázom gyorsan, és magamban azt gondolom, hogy "találhatnál értelmesebb munkát is".
Alapvetően a call center lehet hasznos is és haszontalan is. Az utóbbi kategóriába tartozik az, amikor telefonon akarnak eladni dolgokat, pl. csak mert x évvel ezelőtt 1-szer vásároltam attól a cégtől valamit, és bekerültem az adatbázisba. Volt olyan cég, akiket csak úgy tudtam lerázni, hogy feljelentem őket, amiért többszöri kérésre sem töröltek a rendszerből és kb. hetente folyamatosan hívogattak.
Dolgoztam telefonos ügyfélszolgálaton, nevezzük call centernek.
- A telemarketingeseket én is utálom, de inkább sajnálom őket, nekik a legrosszabb e tekintetben.
És igen, a call center/ügyfélszolgálat néhányak szemében lenézett terület.
Sajnos tapasztalat, hogy nem csak a felbőszült bunkó telefonáló tart olykor hülyének, ha valami - ami megjegyzem nem az ügyfélszolgálatos egyéni szabálya úgy 90%-ban, hanem a megtisztelt cégé akit hívott, szóval az ember az csak előírás szerint dolgozik- ez az egyik.
De még a cégen belül is nem egyszer tapasztaltam ilyen képzeletbeli hierarchiát, ( megjegyzem itt nem a cc volt a legalján egyesek szemében), de NEM MEGBECSÜLT terület, semmilyen szempontból. Senki nem fog külön megdicsérni, mennyire szépen és profin hallgattál végig egy full idegbeteg, stresszes negyed órás felháborodott betelefonálót, aki a 2. mondatnál felettest akar, és még alkalmatlannak is talál, amiért nem nyalod ki a seggét, vagy csak mert meg kellett ismételnie az emailcímét, amit kb csak ő ért, persze ő a hülye, aki elfelejti közölni, hogy amúgy sch és y, ja és pont is van benne, de nyilván te vagy a hülye ha nem találja a rendszer, nem ő, akinek még a betűzéshez is meghaladta a szellemi képességeit. Meg a hasonlók. :)
Na, most picit feltörtek a régi (szép) emlékek, röviden egy nagyon hálátlan és megbecsületlen, s valóban nem egy presztizs munkának tartott terület.
Megjegyzem én szerettem csinálni, 2 évig csináltam, jó csapatban voltam és ez kárpótolt a néhai stresszforrások miatt.
Amúgy nem sokan tudnák ezt csinálni, akik lenézik azok kb 1 nap után kapnának agyvérzést a hozzájuk hasonlóaktól. :)
A normális emberek nem nézik le szerencsére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!