Németországi szezon munka?
Figyelt kérdés
Májusban ki szeretnék menni Németbe dolgozni szezon munkára 3 hónap lenne a szezon és lenne egy pár kérdésem egy várósban a polgármester szokta szervezni és arra gondoltam hogy jelentkezek én is esetleg valakinek valamilyen tapasztalata van elsősorban a kijutására a fizetésre a szállásra és a munkára szeretnék választ kapni hogy hogyan zajlik egy ilyen szezon köszönöm a válaszokat2016. szept. 16. 15:07
2/13 A kérdező kommentje:
Miért?
2016. szept. 16. 16:08
3/13 anonim válasza:
Azért...
- Ha úgy kommunkikálsz németül mint magyarul, akkor nagy -gondok lennének.
- Azt se tudod, hogy hol és mit dolgoznál? A "szezon munka" mit jelent neked?
- Ha a kijutással is bajok vannak, akkor ki se mozdulj.
Sorolhatnám estig az okokat.
Pont az ilyen "jajj külföldön szeretnék dolgozni, de nem tudom, hogy vágjak bele" embereket szokták lehúzni.
4/13 anonim válasza:
Lehet, hogy most én vagyok a rossz/gonosz.
Csak megakarlak kímélni egy "SOS átvágtak, nincs pénzem és nem tudok hazautazni" szituációtol.
5/13 A kérdező kommentje:
Belefogok tudni vágni mert az eggyik jó ismerősöm szervezi és nem verne át,de ha ilyen járatosak vagytok akkor adnátok ötleteket:)
2016. szept. 16. 18:00
6/13 anonim válasza:
Ha az egyik jó ismerősöd szervezi, akkor miért nem őt kérdezed? :D
7/13 anonim válasza:
Atyaég... potenciális áldozat vagy, komolyan.
8/13 A kérdező kommentje:
Nem vagyok áldozat miért lennék? Az ismerősömet azért nem kérdeztem mert most sűrű napjai vannak később ér rá de engem viszont fűt a kíváncsiság nagyon
2016. szept. 16. 19:02
9/13 anonim válasza:
Az ilyen ismerősök majd akkor se fognak ráérni, amikor már kint vagy és nyaggatod, hogy "na mivan már a munkával és a szállás hol van".
10/13 A kérdező kommentje:
Jó m1 sok itt a rosszindulatú ember úgy látom!;)
2016. szept. 16. 22:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!