Gáz szerintetek ha 28- évesen szállodai recepciós vagyok? Sokan dolgoznak projekt menedzserként vagy vezető beosztásban a koromban
Sokan dolgoznak projekt menedzserként vagy vezető beosztásban az én koromban és azért is érzem gáznak, mert az összes kollegina 22-23 éves.
Én 23 évesen kimentem Angliába, hogy most tudjunk házat venni és nagyon örülök is neki, de szeretnék én is valamiféle karriert és valamilyen értelmesebb munkát, amikor úgy érzem teszek is valamit a világért. Egyetemre kellene mennem,de nem tudom mit tanuljak.
a magyar realitás az az,hogy a nagytöbbség próbálja kihúzni fizutól-fizuig,bármilyen munkát bevállalva azért hogy ez létrejöhessen.
te ott ellébecolsz,megvan a kis pénzed,sokan ezzel elégedettek lennének és az élet más területén szerzik meg azt a fajta elismerést,visszaigazolást ami kell az önbecsülésükhöz vagy énképükhöz.
pl sport.
Kit érdekel, hogy mások mit dolgoznak?
Szereted ezt a munkát? Szívesen csinálod? Jól érzed magad a kollégáid között? Megélsz a fizetésedből? Megkapod rendesen a szabadnapokat?
Akkor van gáz, ha olyan munkát végzel, amit utálsz és még ki is használnak, és nem váltasz.
Én 30 elmúltam, és én sem vagyok vezető, de nem is lennék alkalmas rá igazán. Én jobban szeretek a háttérben dolgozni.
Vannak vezető beosztású fiatalok és vannak olyanok is, akik egyáltalán nem is dolgoznak, vagy csak fizetéstől fizetésig élnek a helyi kisbolti fizetésükből. Előbbiről lehet többet hallasz, pedig utóbbiból is van bőven. Te a kettő között helyezkedsz el.
Ha megélsz a pénzedből és szereted a munkádat, akkor kár ezen gondolkozni, bár ammondó vagyok, az ember sose elégedjen meg a jelenlegi helyével, ne kényelmesedjen bele. Keresd a feljebb jutás lehetőségét. Ezt viszont nem úgy fogod megtalálni, hogy felmondasz és elkezded keresni a csodát.
Ahhoz, hogy valaki fiatalon vezetői posztot kapjon a tanultság és/vagy kapcsolatok mellett egy rakás szerencse is kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!