Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Sértés felém, mint munkavállal...

Sértés felém, mint munkavállaló felé, ha a béremelésről le se ülnek tárgyalni, hanem közlik, hogy el lehet menni?

Figyelt kérdés

Hogy én mint munkavállaló nemhogy egy emelést nem érek meg nekik, de még annyit se hogy egyáltalán leüljenek velem egy 10 perces megbeszélésre?

Ez egy sértés?

Ismerőseim szerint ez egy kifejezett sértés és ők a helyemben felállnának (csak ők nincsenek a helyemben).

2021. márc. 22. 08:17
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
ja. a főnök egy hülye nála csak egy hülyébb van: ÉN aki még mindig itt vagyok.
2021. márc. 22. 16:09
 12/34 anonim ***** válasza:

De ezen bármikor változtathatsz.

2021. márc. 22. 16:30
 13/34 A kérdező kommentje:

ja. elmehetek innen a semmibe, az utcasöprés-közmunka-teszkós árufeltöltés-műszakos droidmeló világába. máshova nem.

és ha ez a kínálat akkor kösz, maradok. ez legalább irodai meló.

2021. márc. 22. 16:41
 14/34 anonim ***** válasza:
Költözz máshova. Ha egyszer nem akarnak emelni nem fognak, kár várni.
2021. márc. 22. 16:42
 15/34 A kérdező kommentje:
Pesti vagyok innen ugyan hova. ha itt ennyire megyek másutt még ennyire se mennék.
2021. márc. 22. 16:46
 16/34 anonim ***** válasza:

"a semmibe, az utcasöprés-közmunka-teszkós árufeltöltés-műszakos droidmeló világába. máshova nem"

Ezt mire alapozod?

Biztosan rosszabb lenne az, mint a mostani hetente panaszkodós állapot?

Én lehet, hogy inkább elmennék droidnak, közben képezném magam, és folyamatosan keresném az új lehetőségeket.

De hogy naponta kikészítsenek és felmossák velem a padlót éveken át, azt biztosan nem hagynám!

2021. márc. 22. 16:48
 17/34 A kérdező kommentje:

"De hogy naponta kikészítsenek és felmossák velem a padlót éveken át, "

na azért ne dramatizáljunk. velem senki nem mossa fel a padlót, voltaképp le se szar engem senki, csak épp emelést nem adnak. egy nyugis, szanatóriumi jellegű meló (olyan nyugis) csak hát a bér.

Itt nem kapok infarktust az biztos.max felkötöm magam unalmamban.

2021. márc. 22. 17:06
 18/34 anonim ***** válasza:
Pesten csak akad mas munka. Miert nem tanulsz ki egy szakmát aztan búcsút inthetsz a cégnek.
2021. márc. 22. 18:07
 19/34 A kérdező kommentje:

"Miert nem tanulsz ki egy szakmát "

Van 3 diplomám. (igen, jól olvasod,3 felsőfokú egyetemi oklevél)

Nem tanulok már semmit,nem kell egy újabb semmire se jó szar papír a fióknak. van már elég)

2021. márc. 22. 18:21
 20/34 anonim ***** válasza:

Három diplomával kizárt, hogy a droidmunka legyen az egyetlen kilátásod, akármilyen szakok is azok.

Van, ahol csak belépőszint a diploma, és a személyiségeddel foglalkoznak, hogy mennyire könnyen tudsz beletanulni az új munkakörbe, és milyen eséllyel fejlődsz tovább.

Te tudod, mi a jó neked.

2021. márc. 22. 18:27
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!