Sértés felém, mint munkavállaló felé, ha a béremelésről le se ülnek tárgyalni, hanem közlik, hogy el lehet menni?
Hogy én mint munkavállaló nemhogy egy emelést nem érek meg nekik, de még annyit se hogy egyáltalán leüljenek velem egy 10 perces megbeszélésre?
Ez egy sértés?
Ismerőseim szerint ez egy kifejezett sértés és ők a helyemben felállnának (csak ők nincsenek a helyemben).
"egyen az egyetlen kilátásod, akármilyen szakok is azok."
Ó vannak még kilátások hogyne, utcaseprés, árufeltöltés, operátor. ilyesmik. bármikor.
Normális helyem nekem soha nem volt és már soha nem is lesz. Örülhetek ennek is hogy van és imádkozom, csak ez el ne vesszen mert akkor tényleg csak a Duna lesz a megoldás.
nem vagyok én elkeseredve. rég kiegyeztem a sorsommal, tudom mennyit érek (lóf***szt azt érek)
pont erre a helyre való vagyok.
szar helyre szar főnök mellé szar ember. stimmel-helyemen vagyok.
" megis mennyi a nettod? anonim oldal ird mar le, tudjuk mirol beszelunk.."
nem titkolom én egy percig se!!!! 230 a BRUTTÓM számold ki a nettómat! Jó 10 év után Pesten! és a főnök megmondta: ez van EL LEHET MENNI. neki ennyit ér az egész. ennyit érek én!
5 éve nem nyúltak a béremhez! egy fillért se kaptam 5 éve!
Sajnos senki nem tud kimenteni ebből a helyzetből, csak te saját magadat.
Én azt látom a leírásod alapján, hogy egyáltalán nem kényelmes ez a helyzet számodra, és megalázónak is éled meg, de annyira még mégsem fáj, hogy merjél lépni.
De előbb-utóbb eljön az is.
milyen diplomaid vannak? technikuskent BORSODBAN keresek 240-250et nettoban, annyi a szar, hogy ejszaka is kell dolgozni. pontosabban ottlenni. a melo szornyen laza.
hidd el, nem minden csicskamunka olyan hogy vert kelljen izzadni..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!