Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Szerintetek van rosszabb a...

Szerintetek van rosszabb a magánynál? Az egyedüllétnél?

Figyelt kérdés
Őszinte leszek én borzalmasan érzem magam
2018. jan. 22. 19:03
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:

#38, meglehet. De ez sem egy fenntartható állapot, hogy NEM gondolkodik mindenki így, és 7 milliárdan vagyunk. Konkrétan 7 Földre lenne szükségünk ahhoz, hogy mindenki egyenlő módon átlagosan jó életet tudjon élni.

Arról nem is szólva, hogy azt a rengeteg energiát, időt, pénzt, amit elpisál egy teljesen fölösleges és haszontalan párkapcsolatra, fordíthatná valami sokkal hasznosabb, jövedelmezőbb dologra is? Ha ezt egyénileg mindenki meglépné, úgy 150 évvel járnánk Japán előtt.

2018. jan. 24. 17:37
 42/52 anonim ***** válasza:
...de köszi privátokat nem kérek voltak/vannak kapcsolataim, de ebben a korban már nem ugrálnak csak úgy fejest az emberek akár egy tartós kapcsolatba: hisz a többség már kiégett, kudarcot vallott, kiépítette a falakat maga köré.
2018. jan. 24. 17:38
 43/52 anonim ***** válasza:
65%
...én egyáltalán nem érzem hogy termékeny lenne a magány, sajnos!... volt rá bőven időm. :( Sőt. Minden sikeres férfi mögött egy nő áll állítólag szokták mondani. Lehet én túlságosan szeretem az érzéki világot is megélni mintsem folyton agyalni milyen baj érhet! Szeretem megélni, átélni és még annyi kudarc után is a hideg ráz életem legsötétebb periódusa ez minél több kudarc ér annál jobban próbálkozom.:D.....jó, én nő vagyok, talán máshogy vagyok bekötve.
2018. jan. 24. 17:44
 44/52 anonim ***** válasza:

#42 ez így igaz, én is felhúztam égig érő falakat. Nem fogom az első szóra lerombolni őket. Aki akarja, mássza meg őket, úgyse fog sikerülni.

A GYK-n ugyanazok az emberek vannak, mint az utcán, vagy mint akik a lelkisegélyt hívják, nem tudom, miért akarod azt hinni, hogy ez nem reprezentatív. Pont hogy ez számít csak igazán: itt névtelenül olyasmit is megkérdez az ember,amiről amúgy mélyen hallgatna. És enyhén szólva elkeserítő a sok ilyen kérdés, hogy "5 éve vagyok a férjemmel együtt,de már meguntam, lefeküdtem a legjobb barátommal, csak egy picikét dugott meg, nem nagyon, ugye ez még nem megcsalás?", és várja, hogy itt majd felmentsék, és megsimogassák az okos kis buksi-fejét, hogy "niiiiincs semmi baaaaaj, jól tetted, hogy megcsaltad, így köll eztet csinálni, ha elmúlt a rózsaszín köd, nyugodtan végigmehet rajtad a fél kontinens, nem megcsalás, egy pindurkát se az, ez jár neked..."

2018. jan. 24. 17:45
 45/52 anonim ***** válasza:
100%

Itt írta valaki, hogy a rossz házasság rosszabb a magánynál.

Bár házas nem voltam, de egy rémes kapcsolaton vagyok túl. 5 évig bírtam, minden nap veszekedések, fenyegetések, egyszer nagyon agresszív volt és nagyon megszorította a karom (be is lilult), ha ki akartam kapcsolódni barátnőkkel, jött utánam, az önbizalmam teljesen eltűnt mellette :(

Na ennél sokkal jobb egyedül lenni! :)

2018. jan. 25. 12:12
 46/52 anonim ***** válasza:
100%

#45 erről van szó, erről beszélek. Gondolj bele, mennyivel előrébb lennél most, ha azt a rengeteg energiát valami hasznosra fordítottad volna! Mert a szar kapcsolattal konkrétan széllel szembe hugyuzol.

De úgyis jön mindjárt valaki társfüggő ideggyenge kismókus, aki majd jóóóóóól lepontoz mindkettőnket, mert fáj az igazság neki, csak beismerni azt ugye derogál.

2018. jan. 25. 12:18
 47/52 anonim ***** válasza:
0%
...neeeem kell sz.r kapcsolatba belemenni azt azért láthatnád az elején...! Most az igényesekről beszélünk. Bocsánat!!!:D
2018. jan. 25. 13:11
 48/52 anonim ***** válasza:
100%

Igen, nagyon sok idő és energia ráment sajnos, de ez van!

Utolsó: szerinted így indult az a kapcsolat? Az első randi végén megfenyegetett, vagy mi? :D

Természetesen az elején minden szép és jó volt nálunk is!

2018. jan. 25. 13:32
 49/52 anonim ***** válasza:
0%
..ugyan, ne mondd nekem, voltak ott jelek...és Ti beszéltek társfüggőségről?? :) Mindig vannak jelek. Hidd el. Csak nem akarunk tudomást venni róla...! Hányszor megjártam már pedig ordított már az elején rögtön ..
2018. jan. 25. 15:20
 50/52 anonim ***** válasza:
Éles szemed van, és ez speciel jó dolog, ha már az elején levágós neked, a pároddal vajon hogyan,mint lesz, de az emberek nagytöbbsége sajnos erre utólag jön rá. Ha szarnak indul a kapcsolat, nyilván mást keresnek.
2018. jan. 25. 16:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!