Szerintetek van rosszabb a magánynál? Az egyedüllétnél?
#38, meglehet. De ez sem egy fenntartható állapot, hogy NEM gondolkodik mindenki így, és 7 milliárdan vagyunk. Konkrétan 7 Földre lenne szükségünk ahhoz, hogy mindenki egyenlő módon átlagosan jó életet tudjon élni.
Arról nem is szólva, hogy azt a rengeteg energiát, időt, pénzt, amit elpisál egy teljesen fölösleges és haszontalan párkapcsolatra, fordíthatná valami sokkal hasznosabb, jövedelmezőbb dologra is? Ha ezt egyénileg mindenki meglépné, úgy 150 évvel járnánk Japán előtt.
#42 ez így igaz, én is felhúztam égig érő falakat. Nem fogom az első szóra lerombolni őket. Aki akarja, mássza meg őket, úgyse fog sikerülni.
A GYK-n ugyanazok az emberek vannak, mint az utcán, vagy mint akik a lelkisegélyt hívják, nem tudom, miért akarod azt hinni, hogy ez nem reprezentatív. Pont hogy ez számít csak igazán: itt névtelenül olyasmit is megkérdez az ember,amiről amúgy mélyen hallgatna. És enyhén szólva elkeserítő a sok ilyen kérdés, hogy "5 éve vagyok a férjemmel együtt,de már meguntam, lefeküdtem a legjobb barátommal, csak egy picikét dugott meg, nem nagyon, ugye ez még nem megcsalás?", és várja, hogy itt majd felmentsék, és megsimogassák az okos kis buksi-fejét, hogy "niiiiincs semmi baaaaaj, jól tetted, hogy megcsaltad, így köll eztet csinálni, ha elmúlt a rózsaszín köd, nyugodtan végigmehet rajtad a fél kontinens, nem megcsalás, egy pindurkát se az, ez jár neked..."
Itt írta valaki, hogy a rossz házasság rosszabb a magánynál.
Bár házas nem voltam, de egy rémes kapcsolaton vagyok túl. 5 évig bírtam, minden nap veszekedések, fenyegetések, egyszer nagyon agresszív volt és nagyon megszorította a karom (be is lilult), ha ki akartam kapcsolódni barátnőkkel, jött utánam, az önbizalmam teljesen eltűnt mellette :(
Na ennél sokkal jobb egyedül lenni! :)
#45 erről van szó, erről beszélek. Gondolj bele, mennyivel előrébb lennél most, ha azt a rengeteg energiát valami hasznosra fordítottad volna! Mert a szar kapcsolattal konkrétan széllel szembe hugyuzol.
De úgyis jön mindjárt valaki társfüggő ideggyenge kismókus, aki majd jóóóóóól lepontoz mindkettőnket, mert fáj az igazság neki, csak beismerni azt ugye derogál.
Igen, nagyon sok idő és energia ráment sajnos, de ez van!
Utolsó: szerinted így indult az a kapcsolat? Az első randi végén megfenyegetett, vagy mi? :D
Természetesen az elején minden szép és jó volt nálunk is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!