Szerintetek van rosszabb a magánynál? Az egyedüllétnél?
Figyelt kérdés
Őszinte leszek én borzalmasan érzem magam2018. jan. 22. 19:03
1/52 anonim válasza:
Szerintem nincs. Legborzasztóbb életszakaszom volt amikor nem volt senkim, és mindig egyedül voltam
2/52 A kérdező kommentje:
Bárcsak én is múlt időben beszélhetnék a magányról.De ez nálam sajnos a jelen és szerintem a jövő is
2018. jan. 22. 19:08
3/52 anonim válasza:
A rossz házasság sokkal rosszabb. Hidd el, ha 10+ évig egy házisárkány mellett kellene élned, a pillanatát is elátkoznád, amikor megismerted őt. Magányban viszont legalább csend van és nyugalom.
4/52 anonim válasza:
Hány éves vagy?
Sosem késő feladni, lesz párod ha bizakodóbban állsz hozzá.
5/52 A kérdező kommentje:
Én nem hiszem hogy lesz.Nagyon távolinak tűnik nekem az hogy boldog leszek.30 vagyok egyébként
2018. jan. 22. 19:13
6/52 anonim válasza:
Ne legyél ennyire letört. Mit teszel a magány ellen? Egyáltalán ismerkedsz?
7/52 A kérdező kommentje:
Irigylem azokat akik élvezik az életet és nem magányosak
2018. jan. 22. 19:16
8/52 anonim válasza:
EGy rossz kapcsolat sokkal rosszabb - és mindegy, hogy párkapcsolat, vagy szülö-gyerek, vagy lakótárs, barát/nö
9/52 anonim válasza:
Biztos van, én nagyon jól viselem a magányt, az igazat megvallva nem is értem hogy azok az emberek akik ennyire szenvednek tőle azoknak mi a fene baja van, na mindegy...
Mondjuk sitten egy cellában 10 zűrös pasassal összezárva szerintem rosszabb.
10/52 A kérdező kommentje:
Nem ismerkedek mert nem látom értelmét.Valószínűleg visszautasítanának ha akarnék valamit
2018. jan. 22. 19:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!