Szerintetek van rosszabb a magánynál? Az egyedüllétnél?
Az egyetem nem a társaság, vagy a barátok miatt fontos, hanem nyilván azért, hogy legyen egy diplomám, mert manapság már a legutolsó vécésnénitől is elvárják. Akkor is, ha a diploma, mint olyan, nem biztosíték semmire. Valami gyengeelméjű kitalálta, hogy márpedig igen, azóta az összes hülye munkáltató ezt képzeli.
A párkapcsolatokkal már végeztem egy ideje, bánom is én, hogy lesz-e, nem lesz-e, szerintem már én magam küldeném el a próbálkozó lányt a búsba. Az életemet teljes egészében a magányosságra alapozom, egy lány egyre inkább csak kerékkötő lenne.
Én is magányos vagyok 19/f, eddig nem nagyon zavart de mostmár nagyon fáj úgy mond.
Kellene keresnem végre egy barátnőt , csak az a baj hogy bátortalan vagyok kicsit meg nem vagyok az a alfa hím, inkább azt mondanám hogy érzelgősebb, sajnos ami nem egy előny
Még jó hogy suli van és be kell járnom Békéscsabára
Ne mondjátok hogy boldogok vagytok egyedül különben miért a magány rovatba írnátok? ...:) Hét éve vagyok egyedül a válásom óta. Voltam barátnő, szerető.., feleség, nem nyolcvan vagyok hanem a fele:D de tényleg rosszabb sokkal.
De legalább idős koromban már nem lesz fura ha esetleg apjuk előbb elpatkolna..:D Akkor veszek nyolc macskát azt csá.
amúgy van rosszabb, igen, amikor sírva ébredsz napokig mert meghalt a szülőd vagy amikor várod a gyereked MR-eredményét napokig... igen, Csaba, ne tudd meg ez sünfos ahhoz képest! Hálistennek minden rendben van de belegondoltál te hány beteg kisgyerek van pl. aki nem éri meg a tíz évet se, vagy akár a felét sem... én sajnos benne voltam bár csak elméleti síkon. :(((
Ami nem öl meg megerősít, ellenben! Amúgy meg miért nem csajozol mit veszítenél?? Hajrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!