Szerintetek van rosszabb a magánynál? Az egyedüllétnél?
Én is így érzek, Kérdező, ezért is nem ismerkedek, hanem élvezem egyedül az életet.
Nem volt egyszerű, rengeteg idő és akaraterő kellett hozzá, hogy megtanuljak egyedül is boldog lenni, de megérte, sikerült. Ma már gyakorlatilag csak így vagyok boldog, járni is olyan helyekre járok kikapcsolódni, ahová élő ember nem tenné be a lábát. Nincs más velem, csak a málhazsákom, benne a laptop, jópár adag élelem, és a fegyvereim. Olyan jól elvagyok ilyenkor, hogy a királlyal nem cserélnék! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Próba nélkül sosem lesz kapcsolatod. Miért nem lépsz? Próba szerencse.
Nélküle előrevetíthető, hogy 10 év múlva is az ilyen kérdéseidet olvassuk majd ezen az oldalon.
van rosszabb a magánynál, de a magány is nagyon rossz. én is voltam hosszan teljesen magányos, utána másfél év volt, mire kijöttem a traumából.
ha úgy érzed, a fizikai megjelenésed okozza a problémát, tudd, hogy van nagyon sok előnytelen külsejű nő, rájuk vadássz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!