Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Szerintetek van rosszabb a...

Szerintetek van rosszabb a magánynál? Az egyedüllétnél?

Figyelt kérdés
Őszinte leszek én borzalmasan érzem magam
2018. jan. 22. 19:03
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
72%

Én is így érzek, Kérdező, ezért is nem ismerkedek, hanem élvezem egyedül az életet.

Nem volt egyszerű, rengeteg idő és akaraterő kellett hozzá, hogy megtanuljak egyedül is boldog lenni, de megérte, sikerült. Ma már gyakorlatilag csak így vagyok boldog, járni is olyan helyekre járok kikapcsolódni, ahová élő ember nem tenné be a lábát. Nincs más velem, csak a málhazsákom, benne a laptop, jópár adag élelem, és a fegyvereim. Olyan jól elvagyok ilyenkor, hogy a királlyal nem cserélnék! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

2018. jan. 22. 19:20
 12/52 anonim ***** válasza:
84%

Próba nélkül sosem lesz kapcsolatod. Miért nem lépsz? Próba szerencse.

Nélküle előrevetíthető, hogy 10 év múlva is az ilyen kérdéseidet olvassuk majd ezen az oldalon.

13/52 A kérdező kommentje:
Nem vagyok börtönben,de mégis úgy érzem mintha abban lennék.Én sem érintkezem nőkkel akárcsak a rabok a börtönben
 14/52 anonim ***** válasza:
84%

van rosszabb a magánynál, de a magány is nagyon rossz. én is voltam hosszan teljesen magányos, utána másfél év volt, mire kijöttem a traumából.

ha úgy érzed, a fizikai megjelenésed okozza a problémát, tudd, hogy van nagyon sok előnytelen külsejű nő, rájuk vadássz.

2018. jan. 22. 19:22
 15/52 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem e legrosszabb érzés a csalódás (de az ugye nem tart olyan sokáig), amúgy könnyen megszabadulás a magánytól, ne arra gondolj, hogy nem tudod kivel megosztani a gondolataid (vagy amit akarsz), hanem, hogy lenne rá lehetőséged, de olyan áron (idő, energiabefektetés,s tb.9 ami nem éri meg.
2018. jan. 22. 19:24
 16/52 A kérdező kommentje:
11-es hogyan tudsz egyedül boldog lenni?
2018. jan. 22. 19:24
 17/52 anonim ***** válasza:
100%
Nos, hosszú évek magánya kellett hozzá. Először nekem is nagyon szar volt, hiányzott a társaság, de lassanként hozzászoktam. Egyre kevesebbet járkáltam társaságba, inkább online töltöttem az időmet, és találtam sok hobbit, amik lefoglaltak, és élvezetesek, gyümölcsözőek voltak. Kellett jópár szar kapcsolat is, ezek hozzásegítettek, hogy ne akarjak társat. Na meg a természetem is olyan, hogy senkiben sem bízok, így nem is került nagy lemondásba a magány.
2018. jan. 22. 19:27
 18/52 A kérdező kommentje:
Lehetett volna előnytelen külsejű barátnőm csak az volt a baj hogy ott többről volt szó mint előnytelen külsőről.Ápolatlan,büdös volt a nő akinek tetszettem
2018. jan. 22. 19:27
 19/52 A kérdező kommentje:
17-es és a munkahelyeden sem vagy társaságba?Vagy nincs is munkahelyed?
2018. jan. 22. 19:29
 20/52 anonim ***** válasza:
Van, amikor hülye emberekkel vagy körülvéve és nem tudsz megszabadulni tőlük.
2018. jan. 22. 19:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!