Ennél még lehet rosszabb? 20F
Általában hullámvölgyes az életem, de inkább a mélypont rész dominál.
Az egyik dolog.. Egy olyan szakot csinálok az egyetemen, amit nem szeretek, sőt. Ebben is dolgozom gyakornokként, szép kis pénzt kapok érte, ezért sírt nekem mutter, hogy ne hagyjam ott, mert legalább van pénzem, hiába nem szeretem, meg hiány szakma. De én gyűlölöm ezt. Hogy lehetnék már csak emellett is valaha boldog? Azt kell csináljam egész életemben, amit nem szeretek, csak azért, mert most megkapom érte a minimálbért.. Miközben azelőtt sem nélkülöztünk, mikor még nem dolgoztam.
Az iskolában is szo./patnak orrba-szájba, pedig tisztában van vele minden tanár, hogy ezen a képzésen részt veszünk, ezért elég megterhelő lehet 8 óra meló mellett vizsgázni, de hidegen hagyja őket. Nagyon úgy néz ki emiatt, hogy nem lesz meg minden tárgyam, sőt, 2-3 bukó lesz, ami hosszabbítja a képzést és talán ki is rúgnak melóból.
Ez az egyik.
A másik. Életemben nem voltam szerelmes, most bezzeg, amikor véletlen sem számítok rá, akkor történik meg. Nem lenne ezzel baj, ha nem a lány kezdeményezett volna, aztán közölte velem, hogy nem akar inkább kapcsolatot(Hiába volt már csók is.), pedig én elmondtam neki, hogy megszerettem, de nem nagyon érdekelte, így vele sem beszélek már 1,5 hete és 1 hónapja nem is láttam, ami felőröl belülről, tehetetlen vagyok, szánalmasnak érezném, hogy megint ráírja, hogy adjon egy esélyt. Másra sem gondolok most, csak ő rá, emellett ott van az iskola is, ami eléggé a csőd felé evez számomra. Nem tudom elfelejteni, mindig azon töröm a fejem akaratlanul is, hogy hogyan lehetne az enyém újból..Tanulni is, hogy lehet így? Sehogy. Meg amúgy is utálom ezt, mint már mondtam, hiába odáig van mindenki ezzel a szakkal, ne menjetek műszaki karra, csak aki tényleg szereti.
Lányokkal nem is beszélgetek, nem is ismerek olyat, akivel el tudnám a figyelmemet terelni mindenről. Elmentem hétvégén is a városba mászkálni, de alig voltak most, ugye hó vége van, beszélgettem emberekkel, de a lányok nem voltak vevők rá, hiába nem vagyok egy csúnya gyerek, mert tényleg nem vagyok, nem akarok hazudni, se nagyképűsködni, mert nem vagyok nagyképű, sőt, utálom magam, meg ezt a féreg világot is, meg ezt az életnek nevezett szenvedést. Ebből áll az egész, akármit csinál az ember, ha egyszerűen nem tudja, hogy mit szeret, tengődhet, csak magát emészti belülről. Kondizni szeretek, nem a legjobb még, nagyon az elején vagyok, de nem alapozhatom erre az életem, mert nem lehet belőle megélni.
Mindig ez van. Sose lesz jobb semmi, hiába áltatom itt magam, mutathatom sokszor a vicces és életvidám magamat, de az csak egy fals álca, belül ilyen vagyok és nem tudok ezen változtatni. Napi szinten járnak szuicid gondolatok a fejemben, de ahhoz gyáva vagyok. Anyám és tesóm életét vágnám vele tönkre. Tengődés ez az egész, szenvedéssel fűszerezve.
Minden rossz után valami jó következik. És így tovább...
Ha van kedved beszélgetni, Írj nekem. :)
Tulajdonképpen nem értem mi a problémád.
Van egy szerető családod,egyetemre jársz,pénzed van,nem éheztek.
Ja,meg egy csajnak nem kelllesz.
És?
Sok ha van a tengerben........
Nálad sokkal nagyobb gondban lévő emberek sem sírnak ennyit,már ne haragudj.
végezd el az egyetemet,ha nem tetszik a meló,képezd magad át,tanulj mást.
20 éves vagy.
Nőd meg lesz,főleg,mert azt mondod,jóképű srác vagy.
ennyi.
Szia!
Az a helyzet, hogy kb én is így voltam 3 évvel ezelőtt, mára minden megváltozott, sokszor úgy érzem álmodok, ennyi jó nem történhet velem. Nekem is voltak akkor 15 éves koromban ugye öngyilkos hajlamok, sőt majdnem vagdosni is elkezdtem magam, de mégse tettem.
Nekem is volt pont akkor egy szerelmi érzésem, ha nevezhető volt az szerelemnek, nem tudom...
Ő viszonzotta nekem, de sajnos osztálytársak voltunk. Pár hónap alatt mégis egy másik lánnyal jött össze, aztán a 4 év alatt már megutáltam...
Maga, a jelenléte bosszantott, és sajnos minden nap látnom kellett. Még csak ezen a héten kell kibírjam, osztán vége lesz...
Szóval amit tanácsolni tudok neked, ne hagyd el magad, légy erős, ne légy negatív, gondolj arra, hogy lesz ennél jobb is.
Kívánom, hogy minél hamarabb találj magadnak egy megfelelő személyt, aki viszonozza a szerelmed.
És töröld ki a fejedből, mert jönni fog egy más valaki.
Sok sikert:) 19/l
Tudom 5-ös, már mondták ezt is nekem, de nem tudok az érzéseimre parancsolni. Picsogó kis gyökérnek tűnök, lehet az is vagyok, csak az egyetem is időpazarlás így, mert utálom. 3-4 év megy el az életemből arra, amit nem szeretek. Mondjuk nem tudom mit szeretek, szóval igazából kb csak a dolgomat csinálom, dolgozok, meg iskolába járok, meg szenvedek.
Azt hittem túllépek a lányon, de nem tudok máig sem, hiába 1 hónapja és majdnem 1 hete nem láttam már. Előtte 1-2 héttel lett volna egy másik "udvarlónál" esély, de annyira ő nem fogott meg, erőltetni meg nem akartam semmit.
Telhetetlen vagyok, nem tudom értékelni a dolgokat, ezt mondják anyámék is és igazuk van, de nem tudom megerőszakolni magam és változni. Mindig többet akar az ember ugye, nem fog beletörődni egy adott élethelyzetbe. Legalábbis én.
Szóba jött már 2x, hogy ott hagyom az iskolát és anyám szó szerint sírt nekem, hogy ne hagyjam ott.. Így, hogy hagyhatnám ott? "Majd, ha elvégzed fiam, akkor tanulhatsz mást is, amit akarsz." Köszönöm..
Korombeli lányok rám se néznek, 2 évet letagadhatok, így csak a 16-17 éveseknél van esélyem, műszaki karon nincsenek lányok, minden hétvégén pedig nem érek rá és nincs is értelmes haver, aki úgyszint ráér velem eljönni és ismerkedni.
Fáj nézni, mikor a 15-18 éves korú társaságok mászkálnak együtt a városban vagy itt a lakás alatt beszélgetnek. Néha úgy lemennék én is 1 órát és hülyülnénk, beszélgetnénk. De az mi már, hogy oda megyek hozzájuk, összeszokott társasághoz, hogy "Sziasztok, mi a helyzet?" Ilyen nincs. Ez totál szokatlan szituáció. Fura lenne nekik, meg én is az lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!