Mennyire gáz, ha 2 éve nem beszélek senkivel?
Ez egy olyan dolog, ami sajnos csak egyre romlik.
Mondanam azt, hogy allj fel otthonrol, es menj el egyedul szorakozni, vagy talalj ki magadnak valami hobbit.
De ez korantsem olyan egyszeru 2 ev utan.
Az emberek eszreveszik, hogy valami nem oke veled, es sajnalatbol pedig nemfognak baratkozni.
Itt magadon kell javitsal. Kezdj el olyan dolgokkal foglalkozni, hogy testbeszed, es beszedteknika.
Minden esetre valamilyen modon ujra elkell kezdjel vidamnak lenni, es minnel hamarabb.
Es csak utana fogsz tudni baratkozni emberekkel.
Remelem valami hasznosat talaltal benne.
sok sikert, hogy olyan legyel mint mindenki mas :)
elzo vagyok, neharagudj ensem nagyon olvastam el az elozo hozzaszolasaidat, csak epp , hogy beleolvastam. Azert mert nagyon lehangol, ne haragudj, hogy ezt mondom, de mar a hangveteled is olyan, hogy nemszivesen ismernelek meg.
Elhiszem, hogy nehez volt az eleted, vagy az is, de sajnos ameddig ez radvan irva addig senkisem fogja keresni a tarsasagodat.
Lehet, hogy kemenynek hangzik amiket irtam, de en csak arra probalok ravilagitani, hogy mi az amit az emberek gondolnak. 5eve tanulmanyozom a testbeszedet es hipnozist, valamit az agy mukodeset. Sajnos tapasztalatbol modnom, hogy az emberek nem mondjak ki amit gondolnak, csak egyszeruen kerulik azt az illetot.
Nyilvanvaloan amit irtam csak egy feltetelezes, nemtudok 100% os valaszt adni, mert nem ismerem a helyzetet.
Szocializalodashoz mar pedig elosszor magadon kell dolgozni. En pl ha meglatok egy embert gornyedt hattal karbatett kezzel, az nem sok bizalmat sugaroz.
Nyilvan jobban esne, ha most elkezdenek szepeket irni, hogy lesz majd jobb is, meg hogy nem veled van a gond hanem a mai vilaggal.
De sajnos nem vinne elorebb semmivel.
Ez esetben, viszont azon is el kell gondolkodni, hogy egyaltalan akarsz ismerkedni/baratkozni/beszelgetni ?
Egy fecske nem fog nyarat csinalni, az embereken nem fogsz valtoztatni. Neha nekem is le kell butuljak, hogy ne maradjak egyedul...
Tudod ezekkel a szavakkal sokat nottek a szememben..
Ugy itt energia vampirokrol beszelunk, minnel tobbet adsz annal tobbet van mit elszivni. Magyarul ha kedves odaado az ember akkor hulyenek nezik.. En is tapasztalom, es viccen kivul mondom, hogy az embernek ha nincsenek ellensegei akkor igazi baratai sincsenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!