Mit kezdjek magammal, ha való életben nem beszélek senkivel évek óta, mentálisan feszült vagyok, de már interneten sem beszélek szinte senkivel, csak 1-2 emberrel, ritkán?
Figyelt kérdés
És elfoglalni sem tudom magam semmivel.2014. febr. 6. 15:18
3/8 A kérdező kommentje:
Nem tudok elmélyülni már semmiben.
2014. febr. 6. 16:23
4/8 anonim válasza:
Keress olyat elfoglaltságot,ami ellazít ami nem tevékenység neked,hanem kikapcsolás,ami örömet okoz,amivel kiegyensúlyozottabb vagy...ha nincs ilyen kezdj el segíteni embereknek az örömet okoz..és te is jobban leszel tőle,a többi jön magától!!
5/8 anonim válasza:
Keress egy önsegítő- vagy drámacsoportot, ahol hasonló emberek vannak és együtt próbálják megoldani a problémáikat.
7/8 A kérdező kommentje:
milyen drogokról? gratulálok
2014. febr. 9. 22:07
8/8 anonim válasza:
Hány éves vagy? Ha gondolod írj nekem, én is ilyen vagyok (sajnos..vagy épp szerencsére, legalább nem csesznek át a "barátok" folyton....).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!