Lehet ez az oka annak, hogy senkinek nem vagyok szimpatikus, senki nem haverkodik velem szívesen se élőbe, se interneten?
Figyelt kérdés
18/F vagyok de elég érzelgős, meg tudok sértődni, meg nem szarom le mások érzéseit. Nem vagyok meleg, de előfordulhat, hogy az érzelgősség miatt melegnek hisznek, akikkel beszélek, és azért nem kívánnak velem beszélgetni?
Vagy ha nem ez, mi lehet az oka?
2013. júl. 29. 23:45
1/8 anonim válasza:
A korosztályod manapság elég komolytalan, lehet, az érzékenységed miatt úgy érzik, nem lennél elég jó társaság, mert mondjuk egy poént esetleg a szívedre vennél, vagy nem tudnál olyan jól szórakozni egy disznó, vagy gonosz viccen, amin ők kidőlnek. De ezt leginkább ők tudnák megmondani. Kérdeztél már bárkit erről?
2/8 anonim válasza:
A hozzád hasonlóknak biztos nem vagy emiat ellenszenves.
3/8 anonim válasza:
Miért nem barátkozol lányokkal? Vagy ők se akarnak veled haverkodni? Ha érzelmesebb fiú vagy, akkor a lányok imádnak majd veled csacsogni, ne a fiúknál próbálkozz, mert könnyen melegnek titulálnak esetleg.
4/8 anonim válasza:
Tudod, mostanság a bunkóság a menő. Ezért pedig azokat, akik érzelgősebbek, háttérbe szorítják és esetleg lenézik.
5/8 anonim válasza:
Szerintem különleges vagy, hiszen manapság elég ritka ilyen fiút bárhol is találni, a többség nagyon "rajcsi" vagy éppen kúl embernek képzeli magát. Én is ajánlom, hogy inkább a lányokkal barátkozz, ők szeretik az ilyen fiúkat, akikkel lehet lelkizni meg beszélgetni. :) Vagy ha esetleg találkozol hasonszőrűvel, akkor vele:)
15/L
7/8 pagratan válasza:
Senkinek sem vagy szimpatikus? Nekem már most is az vagy. Inkább csak a szerencsétlenséged (értsd szerencse hiánya) miatt olyan emberekkel lépsz kapcsolatba akik másmilyenek.
8/8 anonim válasza:
Énis ilyen vagyok. Nekem többségében mindig lánybarátaim voltak/vannak. Énse szarom le az érzéseiket. Elmondják őket mi bántja énis hogy engem mindent megbeszélünk stb. Jelenleg is lány a legjobb barátom több mint 5 éve :D és énse vagyok meleg. 15/f. Szerintem nem ez az oka, ha valakinek nem vagy szimpatikus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!