Azért kapok ennyi elutasítást az emberektől, mert javarészt interneten próbálkozok az ismerkedéssel, barátkozással?
17 éves vagyok, és élőben nincs túl nagy bátorságom odamenni az emberekhez, meg nem is nagyon tudom, hogyan menjek oda úgy, hogy ne nézzenek homokosnak vagy tolakodónak, gyökérnek.
Szóval ezért javarészt interneten próbálkozok, iskolatársaimra is ott írok rá általában, meg a hobbimmal kapcsolatos oldalon is próbálkozok az ismerkedéssel + néha itt gyakorin is.
Általában elutasítást kapok, vannak akik alapból nem túl szívesen válaszolnak, csak néhány szavas válaszokat írnak és kész.
Akikkel esetleg el tudok beszélgetni, esetleg még internetes haverjaimmá is válnak, azok is egy idő után megunnak, elfordulnak tőlem, meg igazából mindig azt állapítom meg egy idő után, hogy sose voltam nekik igazán fontos.
Szóval szerintetek lehet azért kapok ennyi elutasítást az életben az emberektől, mert az interneten élem az életemet, ott ismerkedek, ahelyett, hogy élőben mennék oda másokhoz, és beszélgetnék velük?
Vagy valami teljesen más oka lehet?
(Bunkó nem vagyok, csak internetes ismerősöknek amikor azt látom, hogy alig akarnak már válaszolni, vagy le se sz*rnak, néha beszólok, de nem túl durvákat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!