Nem bírom feladom mit tegyek?
Figyelt kérdés
19 éves fiú vagyok, konkrétan utálom az életem, semmi nem jó, megvan mindenem otthon, de egy kis részletben leírom : 16 évesen lelkileg teljesen tönkre tett egy lány, 2 évig tartott túltennem magam rajta EGYEDŰL, mellettem senki nem volt , hogy elmondhassam a bánatom, az érzelmeim, hogy segítsen, az utobbi 2 évben, próbáltam mindent, de mindenen mindent értek, foci , kondi stb, találtam munka helyet , de 2 hete kirugattam magam , miért ? Mert nem bírtam a stresszt, ami az életben , és ott is rámterhelődött, 5 kapcsolatból, amit kezdtem lányokkal, abból odáig jutottunk, hogy kimondták, szeretlek, de rá párnapra meg meghülyülök, ezt az a lány tette velem, aki annó lelkileg megölt. Egyszerűen ott tartok, hogy öngy#lkos akarok lenni, pedig szeretném élvezni az életet, de egyszerűen este azért imádkozom, hogy ne kelljek fel. De reggel meg amikor felkelek , sokszor bevallom férfi létemre sírok, hogy még élek, hogy mit érzek ilyenkor ? Mintha kínoznának, mintha agyon vernének , egész álló nap, és eggyre erősebb az érzés hogy megtegyem, egyszerűen elegem van, tudom hogy mindenkinek vannak problémái, amit én tudok jól, de csak 1 hétre kellene próbálnátok ki az életem, és megértenétek, amit kihagytam, se barátaim , se semmi, mert egyszerűen nem köt le semmi, meg hát leírtam mit produkálok a lányoknál, az a baj hogy kb 10. Kérdésem, ajánlottak sok mindent, voltam család gondozónál beszélgetni de nem segített, reménytelen eset vagyok , mit tegyek , adjam fel es vessek veget ennek, vagy elljem tovabra is ezt a s##r eletem ?2014. márc. 16. 10:40
11/11 Atikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa válasza:
Ha valami gondod van, beszéld meg olyan emberrel, akiben megbízol. De ha nincs ilyen ember, segíthet a Kék Vonal is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!