Feladom! Nem birom már! Mit tegyek?
Nem könnyű erre válaszolni, sokan átéljük és mindenhol más válik be.De mire azt kikísérletezi az ember mikor már hulla fáradt, türelmetlen stb....addigra megőszülünk.
Kellene neked egy kis kikapcsolódás.Akár apára rábízni pár órára (ha te sem tudsz vele mit kezdeni akkor nem kell félni, h nélküled ellesz-e) akár nagyszülőre stb és kicsit pihenni vagy kiszellőztetni a fejed.Minél fáradtabb vagy annál jobban elkeseredsz és kétségbe esel.
Itt most neked van szükséged valami módon egy kis nyugira, feltöltődésre.
Ne nézz hülyének kérlek, de régen az anyukák (sőt ma is sokan) pici rummal csillapították a fogzási és egyéb nyűgöket.Tejbe picike rum, hidd el nem lesz tőle baja.
Anyukám mesélte, hogy volt aki egy rongy végét rumba mártotta és a gyerkőc azt rágcsálta.A fájdalmat is csillapította és jobban is aludt tőle.Nem azt mondom h "itassuk le a gyereket" de a régiek tudtak valamit.Még mindig jobb mint mindenféle gyógyszerrel tömni.
Első válaszadó voltam.
viburcol homeos kúp nagyon jó.
de ha nektek ez nem válik be és már tök kivagy, és a pici is, akkor este 1 nurofen kúp.
chamomilla 15 ch is nagyon jó sedatif pc-vel reggel és este.
első vagyok megint.
tényleg nem irigyellek, nagyon nehéz belerázódni az anyaságba akkor is ha a baba alapjában nyugodt gyerek.gondolom első bébi.
eszembe jut milyen volt a fiam ilyen picinek...hulla fáradt voltam pedig nem volt egy nyűgös gyerek.most 4 évesen annál hisztisebb.jaj nekem és pár nap múlva jön a kisöccse:D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!