Segítség, már nem bírom. Mi lehet a baj? Bővebben lent.
Nagyon szülés utáni depressziónak hangzik.
Pedig mindenképpen szakemberhez kellene fordulnod, egyedül nem fog helyrejönni. Ha nem a te városodban, akkor egy másikban, nem tudom mennyire vagy ismert.
Ha nyitott vagy rá, kineziológus vagy egyéb természetgyógyász (pl ÉFT terapeuta) is tud segíteni szerintem. Jobbulást kívánok, és vigyázz a babára.
ne haragudj de te nagyon buta vagy. hátha ezektől a szavaktól észhez térsz...
pontosan tudod mi a bajod, pontosan tudod milyen veszélyes, már ott tartasz, hogy majdnem megütöd a babád és nem mész orvoshoz!
igen, erre nem tudok mást mondani, buta vagy! te magad írod, hogy nem is fogsz menni orvoshoz így tanácsot se adok...
szegény babád, legalább érte felemelhetnéd a se...:(
Nem vagy egyedül én ugyanezt érzem. Sajnos 5 hónapos és még mindig hasfájós és most rájött a foga és sokszor nagyon rosszakat is gondolok mit tudnék csinálni vele. De inkább leteszem hagyom sírni és én kivonulok sírni a konyhába és lenyugtatom magam, majd visszamegyek és próbálom megvigasztalni.
Érzi rajtam, hogy ideges vagyok.
Mi egész nap a levegőn vagyunk, sokat sétálunk, mert legalább a babakocsiban csendben van és alszik és én is emberek közé megyek.
4 hónapos koráig lementem a szüleimhez, hogy ott felváltva tudtuk ringatni, járkálni vele. Ha egyedül maradtam volna otthon vele akkor már nem is tudom mi lett volna. Ezt csak azt tudja akinek egész nap sír a gyereke, mert idegesítő tud lenni, főleg úgy, hogy mi emeletesben lakunk és állandóan kopognak, ha sír a baba vagy becsengetnek hozzánk. Szóval én megértelek, tudom mit érzel.
Ha valaki egy depressziós hülye, nem izgat. De az a szerencsétlen kisbaba már most életre szóló sérüléseket szerzett.
Látja a férjed, a családod, hogy mit csinálsz? És még nem pofoztak fel?
Úristen, komolyan mondom, sürgősen el kéne venni tőled a gyereket. Szegény ártatlan kis csöppség!
Húúú,elég durva!Szegény babád :(
Egészségügyben ismert vagy és nem fordulsz orvoshoz?Épp ezért kellene,gondolom tisztában vagy ennek a betegségnek a veszélyével!
A férjed nem vesz észre semmit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!