Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kis segítség kellene? Főként...

Kis segítség kellene? Főként olyanok, akik jól tudnak németül?

Figyelt kérdés

Kaptunk a rokonaimtól a kisfiamnak popsitörlőt, de ez elég vékony, nem tudom lehet-e annak használni, mivel anyukámék is ilyet szoktak kapni, s ott ugyebár nincs gyerek,

Igazából fordításban kellene segítség. Németül van:

FEUCHTE PFLEGETÜCHER

2011. okt. 19. 15:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Törlőkendő utántöltő
2011. okt. 19. 15:24
 2/12 anonim ***** válasza:

Jelentés: nedves törlőkendő

Szerintem próbáld ki,ha könnyen szakad vagy érzékeny lesz rá a gyerkőc akkor ne használd.

2011. okt. 19. 15:25
 3/12 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy felnőttnek való kozmetikai törlőkendő?
2011. okt. 19. 15:47
 4/12 A kérdező kommentje:

Hát azt nem tudom,de azért kételkedek benne mert anyámék ezt takarításhoz használják. S elég vékony.

Mikor otthon voltunk, s jöttek látogatóba, nem tudták, hogy én is otthon leszek a babával, de amikor szétosztották az ajándékot, mindig apunk valamit, nekem úgy adták ide, h a babának adják.

Onnan gondoltam, hogy popsitörlő, viszont nem olyan, mint amilyenek itt magyarban vannak.

Védőnőt megkérdeztem, s annyit mondott, minden országban másak a popsitörlök, s szerinte használhatom nyugodtan. Már itt van 3-4 hónapja, de még nem lett használva semmire.

2011. okt. 19. 16:09
 5/12 anonim ***** válasza:
Ezenkívül nincs más ráírva, esetleg apróbb betűkkel?
2011. okt. 19. 16:11
 6/12 Brigitta04 ***** válasza:

Szia.

Nedves törlőkendő.De ez igy magában igencsak kevés információ.Irj esetleg valami márkát vagy ha tudsz linkelj vagy küldj privibe egy képet róla.

Mivel nemtudod mit is kaptál én a helyedben addig ki sem probálnám a babán!

2011. okt. 19. 21:35
 7/12 A kérdező kommentje:

Kokett márkájú, aloe verás.

Ezt a linket találtam, annyi különbség van az enyém és e között, h az enyémen egy nő van, s aloe verás, s a belinkelt képen egy család.

[link]

Ez áll még rajta:

Zarte Vliestücher mit milder, erfrischender Reinigungslotion getránk.

Ideal für die tágliche Körperplege, zu Hause und unterwegs.

Hausfreundlicher, alkoholmentes.

Kokett Feuchte Hauptflegetücher werden gern von der ganzen familie werwendet Sie sind ideal zur Reinigung von Gesicht und Hánden, besonders unterwegs, wenn wasserund Seife fehlen.

Összetevőknél van parfüm is, még ezért nme tudom, merjem e használni.

Míg nem tudom, hogy mi, nem is fogom, azért is tettem fel a kérdést. Ha nem lehet vagy nem az aminek mondták, inkább takarítok én is vele.

Esetleg ha úton vagyunk valami olyat kivettem, nekünk jó kéztörlőnek vagy a babának is, de inkább megkérdezlek titeket, szerintetek mire érdemes ezt elhasználni?

2011. okt. 19. 23:56
 8/12 anonim ***** válasza:
Ez lefordítva nedves törlőkendő otthonra és útközbe nektek.Kéztörlőnek jó,de takarításhoz is használhatod.Ez nem baba popsitörlő.
2011. okt. 20. 11:29
 9/12 A kérdező kommentje:
Oké. Köszönöm :)
2011. okt. 20. 13:34
 10/12 Brigitta04 ***** válasza:

Szia.

Köszi a bövebb leírást.Ahogy az elöttem válaszoló is írta ez nem a babának való!

2011. okt. 20. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!