Segítség, már nem bírom. Mi lehet a baj? Bővebben lent.
Megértem azokat akik védenek. Biztos nem könnyű. Sajnállak!
DE!!! Könyörgöm, ne magadra gondolj, hanem arra a szegény pici csöppségre, aki semmiről se tehet. Ne védekezz azzal, hogy egészség- ügyis vagy és ismernek. Mindenki aki ismer tudja, hogy nem alkesz vagy drogos vagy. Ez olyan probléma, amiről nem tehetsz. A kutya mindenedet szedd össze magad és kérj sűrgősen segítséget!!!
Köszönöm nektek a sok hasznos tanácsot,aranyosak vagytok!!!
Egyenlőre rendszeresen szedem a magne b6-ot + a Valerianát és meglátjuk. Próbálom egyedül megoldani, tudom, hogy nagyon nehéz lesz és sok türelem kell hozzá, de legalább megpróbálom. A férjem tündéri, mellettem áll, tudja ő is, hogy valami gáz van, beszéltünk is erről, próbál segíteni, teljes mértékben lelkitárs. Nagyon félek!!!! ;-(
bocs, hogy megkérdezem de valeriánát minek szedsz? az nyugtató, altató, nem hiszem, hogy az jó lenne bármire...
akkor inkább homeopátiás depibogyót, gyógyszertárban vény nélkül lehet kapni. de 2 pici mellett nem hiszem, hogy segítene ha altatóznád magad ;)
ha a vitaminok sem érnének semmit és a férjed segítsége sem, akkor azonnal doki. Szerintem kicsit felnagyíthattad a gyerekkel való érzéseidet. én inkább a kimerültséget és a tehetetlenséget véltem olvasni az írásodból. biztosan nagyon szerted a picit is, csak még nem tudod mit is kezdj vele. a szeretet kialakul. ha kevés a tejed, adj neki tápszert, ha fáj a hasa, dajkáld. amikor nagyon kivoltam, én is mérges voltam a kicsire, de én minden egyes alkalommal felvettem, és hogy lehiggasszam magam, szép dolgokat képzeltem magam elé, és hangosan dudólni kezdtem. ez megnyugtatott, és ezt észrevette a baba is, és csodák módjára, abbahagyta kis idő múltán a sírást. ha hiszed, ha nem, érzi a feszültségedet, szinte messziről hallja a szívdobogásodat. a köldökzsinór köztetek is meglessz még egy darabig.
Vígasztalásul: 22 hós volt a lányom mikor született a fiam. látogatók akig jöttek, mert nem bírták elviselni a fiam örökös sírását. csak a nagyszülők és a férjem volt mellettem. éjjel10-12 alkalommal keltett, nappal 0,5-1 órát aludt. akkor nem sírt amikor evett, fürdött. most 3,5 éves zömmel végig alussza az éjszakát. de mindig ott vagyok ha kellek neki. ezt érzi, és meg is hálálja. ő is és a tesó is. minden nap elmondják tucatszor, h mennyire szertnek. tanuld meg hogyan tudod legyőzni a feszültséget. olyan mint a bicajozás. eleinte nehéz, majd egész jól megy. néha ugyan leesel, de gyorsan vissza is kell ülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!