Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Segítség, már nem bírom. Mi...

Segítség, már nem bírom. Mi lehet a baj? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
3 hónapja altatásos császárral szültem a második kislányomat. Nagyon nehéz terhességem volt,gerincsérv,köldöksérv,hónapokig iszonyat nagy fájdalmak, kialvatlanság.Ki sem mozdultam itthonról. Ahogyan hazajöttünk kibuktam, sőt már bent,nem is éreztem az anyai ösztönt, amit az első kislányommal.Elapadt a tejem is már az elején.A kislányom iszonyatosan hasfájós,rengeteget sír,nem tudom megvigasztalni,és beteszem az ágyába és hagyom sírni. Nagyon kitartó és egész nap sír. Abban bízom, hogy majd "elfárad" max.30 perc után és elalszik....hát nem,semennyit nem alszik nap közben, max.1 órát,meg éjszaka 9-10 órát. Az az igazság, hogy nincs is kedvem megvigasztalni,nincs kedvem semmihez,úgy érzem, nem is szeretem, eltolom magamtól, fel sem veszem,még etetni sem,már néha a kezem is eljárt majdnem.....mit tegyek,tudom nagy a baj, de szakemberhez nem megyek, mert egészségügyben ismert vagyok. Tanácsokat várok, nem bántó szavakat, mert....tudom megérdemlem,na mindegy.Szedjek valami gyógyszert, ez megszűnik valaha is magától,vagy egyátalán mi ez?A kövérségemtől is kivagyok.... Én nem ilyen vagyok!!!
2011. okt. 23. 18:39
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
ja,igen,vagy vegyél rezgős pihenőszéket!! Nekem nagyon bevált,fisher price volt.Esőerdős.
2011. okt. 25. 19:12
 42/45 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy megtetted az első lépést! Kitartás és minden szép és jó lesz. Szurkolok neked! A bölcső hinta tényleg szuper, nálunk is bevált.
2011. okt. 25. 21:04
 43/45 A kérdező kommentje:

Na sziasztok!

A szakihoz (aki az ismerősöm) a jövő héten megyek el. Most már harmadik napja, hogy teljesen jól vagyok,magne b6-ot szedek csak, napi 1-2 db-ot. Azt hiszem,észhez térített a ti válaszaitok is, KÖSZÖNÖM nektek!!!!

Nagyon pozitívan állok mindenhez,már a napi 10 hiszti sem húz fel,amit a nagyobbik kislányom csinál,az agyammal próbálom kordában tartani a rossz érzéseket,haragot, stb., hiszen ez az ördög műve és nem hagyom, hogy uralkodjon rajtam!!! Jó embernek kell lenni,és én az akarok maradni, hiszen eddig is az voltam.....vagyok! Sajnos nehéz az élet, főleg ha az anyagiak sem fényesek annyira, amennyire szeretnénk! A szeretet és a családi béke a legfontosabb,meg persze az egészség!!! A hisztik meg a problémák, csak jönnek-mennek , nem szabad fennt akadni rajtuk!!!

Köszönöm a sok erőt, amit adtok nekem!!!!

Szép napot nektek!

Anita :-)

2011. okt. 26. 17:06
 44/45 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Nem voltam orvosnál, mert amikor kimondta h 1 óra 10 ezer. .....nem is kutakodtam tovább .... A férjem mellettem állt, szinte csak ő! Mi ketten oldottuk meg....2,5 év volt mire teljesen rendbejöttem..... Rengeteg, sírás,lelki fájdalom amin keresztül mentünk, de 2014 évvégét írunk es azóta született még 1 kisbabánk , aki már 6 hónapos, gyönyörű!Nagyon boldogok vagyunk! Hiszem azt, h egy igazi társ, lelkitárs, hit, szeretet es az akarás eléri a célt!
2014. nov. 11. 21:24
 45/45 A kérdező kommentje:
Soha nem gondoltam volna h ez velem történik, de külső segítség nélkül nem ment volna bárkinek... Azóta a férjem szerint egy hős vagyok.... Lehet, de a legnagyobb hős a kislányom, aki már biztosan megbocsájtott nekem :-) Boldog család vagyunk es egyformán szeretjük a gyermekeinket ! Sok ember számára mi vagyunk a példakép és ez olyan jó! Sokat kutakodtam, olvastam, képeztem magam es meglett az eredménye! Ez egycsúnya betegség volt, de túléltük, mert akartuk :-) Nehéz volt, de vége! Köszönöm a támogatásokat!
2014. nov. 11. 21:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!