Segítség, már nem bírom. Mi lehet a baj? Bővebben lent.
Na sziasztok!
A szakihoz (aki az ismerősöm) a jövő héten megyek el. Most már harmadik napja, hogy teljesen jól vagyok,magne b6-ot szedek csak, napi 1-2 db-ot. Azt hiszem,észhez térített a ti válaszaitok is, KÖSZÖNÖM nektek!!!!
Nagyon pozitívan állok mindenhez,már a napi 10 hiszti sem húz fel,amit a nagyobbik kislányom csinál,az agyammal próbálom kordában tartani a rossz érzéseket,haragot, stb., hiszen ez az ördög műve és nem hagyom, hogy uralkodjon rajtam!!! Jó embernek kell lenni,és én az akarok maradni, hiszen eddig is az voltam.....vagyok! Sajnos nehéz az élet, főleg ha az anyagiak sem fényesek annyira, amennyire szeretnénk! A szeretet és a családi béke a legfontosabb,meg persze az egészség!!! A hisztik meg a problémák, csak jönnek-mennek , nem szabad fennt akadni rajtuk!!!
Köszönöm a sok erőt, amit adtok nekem!!!!
Szép napot nektek!
Anita :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!