Nem bírom tovább. Tegnap az ügyelet oltott le olyan iszonyatos hasi görcseim voltak. Nem kívánom senkinek de ez nagyon borzasztó. Chlostyt szedtem, késik 10 napja, terhes se vagyok, mi a franc van? Megyek orvoshoz és feladom.
Figyelt kérdés
2009. jún. 17. 08:28
1/2 anonim válasza:
nekem akkor voltak ilyen görcseim amikor abban a hónapban peteérésem volt ezt a doki mondta
én is bekerültem az ügyeletre aztán meg bent is tartottak de nem voltam terhes és azután mondta az orvos h peteérés miatt volt de ezt a neten is lehet olvasni dysmenorrea
2/2 anonim válasza:
Mit mondtak az ügyeleten ? Megvizsgàltak ? Mièrt biztos ,hogy nem vagy terhes ? Mèhen kívüli terhessèg vagy ciszta nem lehet ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!