Feladom! Nem birom már! Mit tegyek?
Nekünk is vannak ilyen rossz napjaink, 7,5 hós a lányom.
Kitartás. Mondjuk én nem venném közénk, utána nehezebb lesz leszoktatni. Amikor nekünk ilyen volt, akkor egész nap vele kellett lennem, az ölembe ült, úgy nézegettük a mesekönyvet meg a játékokat. Nekünk is a foga jött.
Kedves utolsó(09:55)! Szerintem meg nekimenni a másiknak, az a nagy butaság. Valószínűleg neki ugyanúgy nem tetszik az, amit te írsz és még sokan mások sem gondolják jónak.
A kérdezőnek: ez egy ilyen időszak, kitartás, túl lesztek rajta!Utána majd lesz más probléma:)) Az én kislányom 14 hónapos, nálunk is jön 4 újabb fog, és rém nyűgös egész nap! Sajnos nem sok dolog van, ami segíthet, legjobbak a homeós nyugtatók, amiket az előző válaszolók is javasoltak! Minden jót, szia!
Ja, utolsó vagyok.
Első perctől velünk aludt mindkét fiam. Most 3 éves a nagy és másfél lesz a kicsi. Egy hete mentünk külön szobába. Tök jól megy. Van hajnali vándorlás, de az akkor is előfordul, ha soha nem alszanak együtt a szülők és a gyerek...
És nálunk nem okozott gondot a házasságban sem... Meg lehet mindent oldani.
szia, sok baja lehet, fog, mozgásfejlődés, és! szeparációs szorongás! írod, ha felveszed nincs baja, ha leteszed, visít. ez sztem annak a jele. ezt nem azzal kell kezelni, hogy nem veszed fel! hanem majd szépen lassan megtanulja, hogy nem vagytok összenőve, és úgy is lehet lkétezni, ha nem csüng mindig rajtad, később meg akkor is, ha épp nem lát téged. nagyon fáradztó ez a korszak, és még a java előttetek van! de kérlek, ne hagyd sírni! ha veled akar lenni, akkor legyen veled. ülj le mellé, vagy ülj le vedd ölbe, nem kell folyton cipelni. nálunk amúgy minden egyes fog kínszenvedés volt, hetekig, a szeparációs szorongás is, sokáig volt, hogy gyakran úgy főztem, fakanál egyik kezembe, ő meg a másikban, ha meg muszáj volt mégis letenni ,akkor üvöltött....kinőtte. ja, és velem aludt 16 hós koárig, addig gyakran ébredt a foga miatt, kapott mindig cicit, utána ez megszűnt, és külön alszik. emellett következetesen neveltem, nem volt minden megengedve. 21 hós korára teljesen olyan, mint akármelyik kisgyerek, okos, ügyes, viszonylag szófogadó, jó, vannak már hisztik, de kinél nem?
sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!