Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hogyan dolgozzátok fel, hogy...

Hogyan dolgozzátok fel, hogy folyamatosan mindent egyedül kell megoldani, kifizetni, egyedülálló nőként?

Figyelt kérdés

Én már nagyon belefáradtam, hogy minden teher az én vállamon van, habár első pár évben örültem, hogy senki sem bánt, független vagyok, de mostanra már elfáradtam, folyton kalkulátor a fejem, számlákra gondolok obszesszíven, hogy be legyen fizetve, étel kerüljön az asztalra, a kasszánál számolom azaz baszom a filléreket, beleuntam.

Szeretnék gondtalanul, nyugodtan élni, vásárolni, anelkul, hogy folyamatosan kalkuláljak, vagy ha többet vásárolok, 2 hétig pénz nélkül maradok.

Nézem nagynénémnek ott a férje es mindent megold, ilyen hogy számla, nem kell foglalkozzon, bevan vásárolva, nem kell ggódjon azért, hogy kinntlakó lesz!

Mostanra már diagnosztizáltak nálam egy mentális betegséget, ami miatt munkaképtelen vagyok már több ideje.

Hogyan lehet felülemelkedni a stresszen, mikor tudom, hogy a nyomor állandó társammá szegődött?

Nincs szüksegem életvezetési tanácsokra, hogy “a számlákat prioritáld” mert azt teszem!

Egy éve egy pár zoknit se vettem magamnak! Csak ételre futja es arra is csak 2 hétig!

szept. 23. 18:26
1 2 3 4 5 6 7
 61/69 anonim ***** válasza:
25%
Nem lehet vele normalisan kommunikalni!
szept. 28. 08:08
 62/69 anonim ***** válasza:

Szia, megértelek sajnos nehéz az elet. Esetleg próbàlj meg másod àllást vàllalni tanfolyamokat.

Még ha valami ok miatt nem tudsz teljes munkaidőben dolgozni arra is van lehetőség elvileg vannak akik foglalkoztatnak.

Vagy

És ezért tudom egy szemét idióta leszek de

Szexelj pénzért azzal viszonylag sokat tudsz keresni te döntöd el kivel mit csinálsz mennyit kérsz.

Én pl egy nálam vagy 20 évvel öregebb nőnek fizettem 20 ezret egy óràra és ez volt a legolcsóbb. Gyomor kell hozzà de ha meg van akkor jó opció. Nem tudom hogy nezel ki de a nem a legjobban akkor is van esélyed. Ha még sem akkor keress engem persze én csak ismerkedés és nagyon nagy bizalom esetén találkoznék. Valószínű csak nyilvànos helyen való talàlka utàn. Persze a rosszlànyokos oldalról nem ìgy találkoztam velük de ott telefonon azert meg győződtem plusz értékelesek.stb.

Remélem ez nem volt durva.

okt. 19. 14:36
 63/69 anonim ***** válasza:

62

Aztán amit megkeres vele, azt majd mindenféle nemi betegségekre fogja költeni, amit összeszed + előbb-utóbb kiderül a rossz hírneve a környezetében.

okt. 19. 15:07
 64/69 A kérdező kommentje:
🤣 ja, mehetnék a nemi beteg gondozóba hetente
okt. 19. 15:14
 65/69 anonim ***** válasza:

Állítólag vannak olyan férfiak, akik szex nélkül is adnak pénzt nőknek. Nem tudom, mennyire igaz ez.

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

okt. 19. 15:28
 66/69 A kérdező kommentje:
Az a jó! Nekem olyan kell!
okt. 19. 15:30
 67/69 anonim ***** válasza:

66

Hát akkor regizz az OnlyFans-ra. Ott még egy bányarém is pénzt keres.

okt. 19. 15:34
 68/69 anonim ***** válasza:

na igen a nemi betegség sajnos kockázat de pl vannak olyan csajok akik mindent gumiban csinálnak. Beszélem 1-2 vel hogy miért nem only stb azt mondták ez sokkal kifizetődőbb gyorsabb. Hisz így 1 óra 30-40-50 bárhogy máshogy nem annyira könnyű ennyit össze szedni.

Szóval örülök hogy mások is írtak ha valamelyik segít az már jó.

okt. 19. 15:40
 69/69 anonim ***** válasza:
84%
hogy mekkora aktivitás lett itt hirtelen
okt. 19. 15:41
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!