Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hogyan dolgozzátok fel, hogy...

Hogyan dolgozzátok fel, hogy folyamatosan mindent egyedül kell megoldani, kifizetni, egyedülálló nőként?

Figyelt kérdés

Én már nagyon belefáradtam, hogy minden teher az én vállamon van, habár első pár évben örültem, hogy senki sem bánt, független vagyok, de mostanra már elfáradtam, folyton kalkulátor a fejem, számlákra gondolok obszesszíven, hogy be legyen fizetve, étel kerüljön az asztalra, a kasszánál számolom azaz baszom a filléreket, beleuntam.

Szeretnék gondtalanul, nyugodtan élni, vásárolni, anelkul, hogy folyamatosan kalkuláljak, vagy ha többet vásárolok, 2 hétig pénz nélkül maradok.

Nézem nagynénémnek ott a férje es mindent megold, ilyen hogy számla, nem kell foglalkozzon, bevan vásárolva, nem kell ggódjon azért, hogy kinntlakó lesz!

Mostanra már diagnosztizáltak nálam egy mentális betegséget, ami miatt munkaképtelen vagyok már több ideje.

Hogyan lehet felülemelkedni a stresszen, mikor tudom, hogy a nyomor állandó társammá szegődött?

Nincs szüksegem életvezetési tanácsokra, hogy “a számlákat prioritáld” mert azt teszem!

Egy éve egy pár zoknit se vettem magamnak! Csak ételre futja es arra is csak 2 hétig!

szept. 23. 18:26
1 2 3 4 5 6 7
 41/69 anonim ***** válasza:
61%

Nem dolgozom fel ezt, hogy egyedül kell mindent megoldanom, mert nem lökök el magamtól mindenkit, aki szeret és segít, ha kell.

Neked sem kéne ezen gondolkodni, ha minimálisan pozitívabb lenne a hozzáállásod a világhoz és az emberekhez. Minősíthetetlen, ahogyan visszaírtál a segítő embereknek, próbáltak rájönni a gondodra igazán, de te makacs módon, a saját stílusodban idegesen válaszolgattál. Betegség ide vagy oda, ezt egy munkahelyen sem tűrnék el. Az első fele ilyen alpári visszaszólás után repülnél.

szept. 24. 08:09
 42/69 A kérdező kommentje:
Adja az isten 41 es, hogy te is mikor legnagyobb bajban vagy, ennyi jóindulatot kapj amennyit te adtál! Jussak eszedbe !
szept. 24. 08:33
 43/69 anonim ***** válasza:
54%

Kérdező, te valóban nagyon komoly elmebetegséggel küzdesz.

Minél előbb menj el pszichológushoz, mert ilyen üldözési mániával nem csak a saját életed teszed tönkre, hanem mindenki másét is, aki közel kerül hozzád.

szept. 24. 08:38
 44/69 anonim ***** válasza:
72%

41-es vagyok

Semmi rosszindulat nem volt az írásomban. Tényeket írtam le és meg is erősítetted. Te veszel mindent támadóan.

szept. 24. 08:41
 45/69 A kérdező kommentje:
Megint a 4 pipas kötekedik oldalakon keresztül!
szept. 24. 08:50
 46/69 anonim ***** válasza:
51%
Most szóltam hozzá először. Xd (41, 44)
szept. 24. 08:57
 47/69 anonim ***** válasza:
52%

Tudod, kérdező: ha úgy látod, hogy MINDEN EGYES ember gonosz, és mindenki csak ártani akar neked, akkor biztos lehetsz benne, hogy veled van a baj, mert az emberek nagy része nem gonosz. Sehol se lenne az emberiség, le se jöttünk volna a fáról.

Viszont nekem gyanús, hogy egyszerű provokátor vagy, nem tűnik valósnak az írásod.

szept. 24. 08:58
 48/69 anonim ***** válasza:
26%
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
szept. 24. 10:12
 49/69 anonim ***** válasza:
40%

Én is úgy vagyok, mint te, elfogadtam, hogy ez a sorsom. Arra gondoltam, hogy másnak pl. az egészsége nem olyan, mint amilyen lehetne. Ezt is így kell feldolgozni, hogy nem mindenkinek osztottak ugyanolyan jó lapokat.

Akik lehúznak itt téged nem tudják, hogy a szép nők élete mennyire könnyű, mert sok férfi a tenyerükön hordozza őket, konkrétan meg van oldva az életük, ha jól választanak férjet.

Nekem több embert megmondta, ha jót akarok magamnak, akkor keresek egy férjet. Viszont a kinézetem miatt erre esélyem sincs.

szept. 24. 14:24
 50/69 anonim ***** válasza:
21%

Egy fenét nincs.

Csak ugye te is válogatsz. És túl sokat.

szept. 24. 14:29
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!