Manapság érdemesebb inkább egyedüllétre rendezkedni be?
Lehet, hogy igen. Nagyon sokan az emberi kapcsolatokat, a mostani világban, a prioritásaik végére helyezik, nem értékelik a körülöttük lévőket (eléggé). Tisztelet a kivételnek, azonban belőlük elég kevés van.
Bármilyen szándékkal nehéz már ismerkedni (barátság vagy párkapcsolat), mert nem igazán őszinték az emberek, egyre nehezebb bennük megbízni, felszínesek, felületesek, és sokan kommunikálni sem tudnak valami jól. Nem tudnak beszélgetést fenntartani, nem igazán reagálnak, inkább a saját dolgaikat fújják, szajkózzák. Hűség, őszinteség, tisztelet, megbecsülés, őszinte és érdek nélküli szeretet lassan már mind hiánycikk lesz.
Pár éve egyik gimis legjobb barátnőmben csalódtam egy nagyot, amikor megbeszéltünk egy találkát, mert végre ballagás után, x év után egy városban voltunk pár nap erejéig. És úgy nem jött el, hogy nem reagált előtte se írásra, se hívásra, csakis akkor "került elő", mikor megírtam neki, hogy hazamentem, nem tudok tovább várni. Majd pár percre rá megosztotta Instagram történetben, hogy pár utcával arrébb (!) pár másik csajjal iszogat. És ezt egy olyan személy tette, akivel előtte évekig nagyon jóban voltunk és számíthattunk egymásra. Tudnék még hasonlókat írni, de nem erről szólt a kérdés.
A lényeg, hogy ilyen dolgok miatt is nehezebb megbízni bárkiben is..
Nagyon sok a sérült, beteg ember (nem degradálásként), akikkel megint csak nem lehet kapcsolatot kialakítani.
Családban sem tudnék most mondani egy olyan házasságot sem, ami legalább közepes mértékben egészséges lenne. Ilyenek után pedig még inkább megy el a kedvem az ilyen ismerkedős dolgoktól. (tudom, hogy nem készpénz, hogy velem is ez lenne, de mivel sokkal több a negatív dolog, amit látok/visszahallok, elmegy a kedvem ilyenektől)
17-es válaszoló, ha szeretnél barátkozhatunk privátban! :)
50N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!