Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Éreztetek már hasonlót?

Éreztetek már hasonlót?

Figyelt kérdés
Szoval en alapveve nagyon szeretek mas emberekkel beszelni es elegge sokat segitek masoknak a dolgaikban.Es egy ido utan valahogy azt vettem eszre hogy nem erdekelnek az emberek egyszeruen elvesztettem irantuk az erdeklodesem.Gondolom azert van mert mindig tettem erte meg probalkoztam aztan a nagy resze mindig elutasitas lett vagy ghosting.Vagy egyszeruen mintha nem erdekelnek senkit mikor beszelek.Picit olyan zarkozatabb is lettem keves embernek irok vissza es hiaba latom hogy irt egyszeruen nem erdekel valamiert.Nem tudom miert van ez pedig egyszer ezekbe talaltam az oromot hogy emberekkel beszelhettem es jo volt veluk meg ha ez a real eletbe sose tortenhetett meg mert suliban akik voltak barataim csak ugy eltuntek es lett nekik mas.Ugy erzem sokszor hogy tul joszivu vagyok az emberekkel es ezt kihasznaljak de mintha most kezdenek az ilyen erzeketlenseg fele kozeledni egyszeruen nem tudom hogy miert van.

jún. 11. 00:13
 1/10 A kérdező kommentje:
Egyebkent 16 vagyok ha ez szamit valamit
jún. 11. 00:13
 2/10 anonim ***** válasza:
48%
A leírásod alapján jó embernek tűnsz. A bunkó seggfejekkel ne foglalkozz. Az, hogy kihasználnak nem a te hibád. Engem is bántottak, használtak már ki. Tehetnek is nekem egy szívességet... 😛👅🍑
jún. 11. 00:30
 3/10 anonim ***** válasza:
Akkor mit jelez? Pedig arra akartam utalni.
jún. 11. 01:07
 4/10 anonim ***** válasza:
Én nem érzek semmi hasonlót. A legkevésbé sem érdekelnek az emberek.
jún. 11. 01:12
 5/10 anonim ***** válasza:
Ezek az emberek annyit is érnek.. Egy rohadt, szuvas fog többet ér náluk.
jún. 11. 01:17
 6/10 anonim ***** válasza:

Bele lehet fáradni egy idő után de a nagy változásokat majd 35 után érzed.

Túl fiatal vagy ahhoz hogy befásulj, mondjuk ilyen értékvesztett világban élni se semmi.

jún. 11. 02:16
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerintem szimplán belefáradtál a folytonos megfelelni akarásba és nincs energiád már hozzá úgy, mint eddig
jún. 11. 03:18
 8/10 anonim ***** válasza:
Gondolom itt nőkről van szó így érthető, ez minden férfinál így szokott lenni kivéve ha nagyon jó képű valaki
jún. 11. 05:00
 9/10 anonim ***** válasza:
75%

Megértem, én is ide jutottam.

Nem tudom, talán láthatatlan vagyok, vagy olyan a hangfrekvenciám, vagy ennyire nem érdeklek másokat, de sokszor tapasztalom, hogy nem figyelnek rám, tömegben konkrétan elveszem. Senki észre se venné, ha angolosan távoznék.

Ne erőltesd, hogy másoknak segíts, ha semmit nem viszonoznak, amikor kéred őket. Nem éri meg a blama. Minél gyorsabban megtanulod megoldani a bajaidat egyedül, annál jobb lesz.

jún. 11. 08:00
 10/10 anonim ***** válasza:

Én is hasonlón mentem keresztül, igaz kicsit később. Nekem szerintem az hozná vissza a kedvemet, ha találnék egy vagy több, hozzám hasonló vagy nekem nagyon szimpatikus embert, akik TÉNYLEG érdekelnének. Lehet hogy neked is keresni kellene.

30f

jún. 11. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!