Aki egyedülálló nő hogyan néz ki egy napod?
Hát, nekem ez így túl passzívnak és üresnek hangzik.
Én el szoktam járni sétálni, túrázni, városnézni, továbbképzem magam, hobbijaimmal foglalkozom, olvasok, kertben dolgozom elég sokat (lassan haladok, de szívesen csinálom). Persze, szoktam filmeket is nézni, de az én életembe tinédzserként is elképzelhetetlen volt, hogy csak "lébecoljak" otthon. Korán kelek, és ilyentájt szoktam vacsorázni és pihenni.
Amúgy én minden nap saját magam által főzött ételt eszem, csak több adagot csinálok egyszerre, és fagyasztom (sokszor félkészen), amit lehet. Sütiket is szoktam sütni, különösen ünnepekkor.
Persze, ha te így érzed jól magad, élj így, de gyorsabban leszel 37 meg 47, mint gondolnád. Egy csomó élményben lehet részed egyedül is, kár bezárkózni a házba és csak a tvt bámulni.
“Nagyon élvezem…”
Kell ennél több? Éld úgy az életedet, ahogy neked tetszik.
Ha szerinted ez így jó, miért írtad ki a kérdést?
És miért zavar, ha "ciki", ha amúgy egyetlen barátod sincs, akivel ezt megbeszéld?
Nem tudom, hogy segít-e a véleményem, vagy sem, de szerintem ez eléggé vegetálás. Másmint egyszerűen túl monoton, unalmas és kevés - hozzá teszem, ez a saját nézőpontom! Nem vagyunk egyformák, de nekem ez nagyon nem felelne meg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!