Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Baj az ha valakinek nincsenek...

Baj az ha valakinek nincsenek barátai és nem is tud szerezni?

Figyelt kérdés

Szokták kérdezni a családtagjaim hogy miért nem barátkozom meg hogy miért nincs senkim.

Nekem nem megy az ismerkedés, nem tudom hogy lehet barátokat szerezni. Munkahelyen néhány kollégával szoktuk beszélni pár mondatot és annyi. Mély kapcsolatot nem tudok kialakítani, meg a mai világban szerintem nem is nagyon lehet.

Parkapcsolatom sem volt soha. Jo lenne de nekem ez nem megy.

Ez nagyon nagy baj?

Tényleg egyszerűnek kéne ezeknek a dolgoknak lennie?

27 éves vagyok, szóval változni nem fogok már.

jan. 8. 16:54
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyénenként változik, kinek mennyire megy, mennyire vannak meg a körülményei.
jan. 8. 16:59
 2/7 anonim ***** válasza:

alapbol igen, de ha már 1-1 lenne is jo lenne vagy elég

közös hobbi kapcsán lehet jol ismerkedni emberekkel

munka se rossz de abbol bem sűrűn van semmi extra

de miért nem megy? gyerekkorbol se marad osztálytársak vagy valami?

jan. 8. 17:00
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ebben a korban már nem változik akkorát a személyiségi, hogy hírtelen társasági ember legyél.

Hacsak nem szándékosan helyezed magadat olyan helyzetbe ami bőven kívül esik a komfortzónádon.

Ha a társaság nem lenne akadály akkor mi az amit szeretnél kipróbálni ?

jan. 8. 17:27
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha van kedved beszélgetni írj nyugodtan.
jan. 8. 17:55
 5/7 anonim ***** válasza:
54%

Akkor baj, ha te amúgy szeretnél. Gondolom szeretnél, te is csak ember vagy, társas lény... alapvető szükségleted.

Tehát igen, baj. Neked baj. Neked kell megoldanod végre... senki se születik úgy, hogy tudja hogyan kell... talán kevesebb szorongás és nagyobb igény van egyesekben a társaságra, mint neked, de valahol neki kell kezdeni.

jan. 9. 22:42
 6/7 anonim ***** válasza:
Hogy érzed, miért nem megy?
jan. 10. 18:01
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem amúgy nem is könnyű mostanában ismerkedni, barátkozni. Nehéz olyan valakit találni, aki ilyenre nyitott, nem felszínes és remek társaság is. Magamon is ezt érzem, két nagyjából korombeli unokatesóm is hasonlókat mond.
jan. 19. 22:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!