Aki egyedülálló nő hogyan néz ki egy napod?
Figyelt kérdés
A szüleimtől fél éve elköltöztem 20 km-re, 5 éve dolgozom. Örököltem a nagyszülőktől egy házat, egy faluban. 27 éves nő vagyok, tanítok egy általános iskolában. Nagyon élvezem, hogy egyedül élek, nem kell senkihez alkalmazkodni, semmiről beszámolni stb. Szinte főzni sosem szoktam, mert veszek a boltban péksütit, ezt azt vagy rendelek. Vasárnap mindig a szüleimnél ebédelek és anyum meg is pakol, keddig-szerdáig van főtt kajám. Mikor hazajövök munkából van, hogy már meg is fürdök és hálóingbe vagyok egész délután, csak tvzek. Néha olyan cikinek érzem ezt vagy nem az? Nem vágyok egyáltalán párkapcsolatra, olyan jó ez a nyugalom. Egyébként nincs egy barátnőm se, de az egész napos gyerekzsivaly után nem is vágyok másra csak, hogy pihenjek.#Nő, egyedülálló, egyedüllét,
2024. máj. 22. 19:03
21/26 anonim válasza:
Szerintem normális, hogy az ember az első munkahelyén amikor kezd (sőt, sokadik munkahelyen is, ha más, mint amit addig csinált), egy darabig túl telítődik, és nem marad energia másra. Még nem rutinból csinálod, minden külön tervezést igényel, sokkal több energiádba kerül minden egyes nap, mint annak, aki már több éve ebben dolgozik. A legjobb barátnőm szintén pedagógus, hiába 30+os, de pályakezdő, eddig mást csinált. Szeptember óta tanít, kb mostanra jutott odáig, hogy már van energiája mással is foglalkozni szabadidejében, eddig már annak is örültünk, ha havonta egy hosszabb telefonbeszélgetés belefért, találkozni pláne alig tudtunk.
Később ez jobb lesz azért.
22/26 A kérdező kommentje:
Kolléganők, szomszédok egyenlőre, de nekem épp elég a munkahelyi beszélgetés, munka után már csak a csendre vágyok, semmi másra. Férfiak inkább csak facebookon írnak rám, de sose válaszolok, még ha tetszik az illető akkor sem. Úgy érzem, hogy most nem lenne energiám egy párkapcsolathoz. 1 hónap és jön a nyári szünet, akkor július 1-től augusztus 20-ig kb nem kell dolgoznom, remélem akkor kipihenem magam.
2024. máj. 23. 09:19
23/26 A kérdező kommentje:
Ezelőtt egyébként egy könyvtárban dolgoztam, akkor az sokkal másabb volt, szinte már túl unalmas is. Több munkahelyem még nem volt, csak ez a kettő, azelőtt tanultam. Egyébként szeretek tanítani, csak ezaz egész napos nyüzsgés már délutánra nagyon leszív.
2024. máj. 23. 09:23
24/26 anonim válasza:
Értem, még azt nem kérdeztem meg, hogy akik a Facebookon írnak, ők honnan ismernek? Ismerkedést akarnak kezdeményezni valamilyen módon, tehát bókolnak meg ilyesmi?
25/26 A kérdező kommentje:
Igen, ez egy kis falu és itt ismer mindenki mindenkit kb. Gondolom megkérdezik valakitől a nevem vagy csak feldob közös ismerősnek és akkor már tud is írni az illető, hogy hogy vagy, jól nézel ki, ilyesmi. Volt már olyan is, hogy elvált apuka írt rám, gondolom a nevem megkérdezte a gyerekétől. Így, hogy a suliban dolgozok, már elég sok ember ismer.
2024. máj. 23. 19:31
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!