Hogy lehet kitörni az izoláltságból? Sokszor egyáltalán semmi kapcsolatot nem érzek a külvilággal, nagyon ijesztő és nyomasztó.
Figyelt kérdés
Régen fiatalon se volt soha társaságom. De tavaly és most, 26 évesen zavar a legjobban ez a teljeskörű, örök magány 0 baráttal és kapcsolattal. Mindenki elvan magával és senkit nem érdeklek, most is egyedül ittam szilveszterkor (mint más napokon is).tegnap 21:15
1/4 anonim válasza:
Attól te még kiléphetsz az ajtón, élvezd a napsütést, sok jó dolog van kinn. Velem mindig történik valami véletlen jó dolog mikor sok idő után megyek ki vhova, olyan mintha el lenne rendeltetve hogy emlékeztetve legyek. :) Elég egy mosolyra felfigyelni, vagy valami különlegeset észrevenni ami jelenthet valamit.
4/4 anonim válasza:
Örök magány nincs, hidd el!
Vannak hosszabb, átmeneti üresebb időszakok, de főleg ilyen fiatalon nincs olyan,hogy nem lesz senkid. Tény és való, az emberek érdekesek lettek manapság, de nem ok arra,hogy így elkenődj.
Még én is optimista vagyok, pedig pár éve tényleg egyedül vagyok :)
55/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!