A cserkészeknek miért jók ezek a fura, ijesztő, beteges dolgok? És cserkészgyerekek szülei, ti nem féltitek ezektől őket?
Figyelt kérdés
Nem vagyok cserkész, viszont sok cserkész ismerősöm van és szoktak mesélni ezt-azt. Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy ez nekik miért jó. Ott van például a pusziharc. Miért jó, hogy mindenki előtt verekednek. Lányok esetében hogy mindenki előtt megveri őket egy férfi. Volt aki azt mondta, hogy náluk nincs korosztályilag szétszedve a játék, vagyis összekerülhet egy 12 éves kislány egy 25 éves férfival. Aztán a másik, hogy táborban egy örs egy lavorból fürdik. 5-10 ember áll egymás mellett pucéran és mondjuk 5 liter vízbe mossák bele a mocskokukat. Vagy a latrinán éppen 3-an szarnak közösen. Vagy van ez a támadás (nem tudom, ez mennyire titkos, vagy sem, ők elmesélték). Szóval éjszaka kell járkálnod egyedül, vagy max 2-en egy erdőben, lehetőleg ne lámpázz, mert akkor mindenki felébred és akkor lehet hogy valaki ott figyel téged a sötétben, aztán lehet hogy rád ugrik és lematricáz, vagy éppen megfog, felkap és elvisz. Konkrétan egy emberrablás, mégis ezt ők bulinak tartják.ma 12:40
1/6 anonim válasza:
Nem tudtam, hogy ilyenek ís vannak benne, de eddig se bántam, hogy ez kimaradt az életemből.
2/6 anonim válasza:
Sok évig voltam cserkészvezető, semmi ilyen nem volt.
3/6 anonim válasza:
Régen keményebb világ volt, keményebb játékokkal és ez még onnan maradt itt.
4/6 anonim válasza:
Alapban ilyen nincs! HA, van is sokak számára meghökkentő dolog az azért van, mert ez a katonai, felderítő képzésből lett civil, gyerek/fiatal képzéssé, civileknek.
5/6 anonim válasza:
A cserkészekhez fideszesek adják be a gyerekeiket, azok meg alapjáraton elmebetegek, szóval inkább az lenne a meglepő, ha nem lenne ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!