Rászoktam egy könyvre. Betegesen. Ijesztő. Hogyan lehetne visszakapnom az életem?
És mielőtt sértéseket irogatnátok... felkészültem mindenre :D
1. Igen azért írom ki ezt a kérdést mert - nem vagyok hülye- nem írnék ki ilyen kérdést. De lásd annyira el vagyok keseredve hogy már kétségbeesésemben ide írom ki. Ez tényleg...ijesztő.
2. A mélydepresszió és az altatók: Nos, igen! Ez egy hosszú sztori ne ítéljetek el. Régóta nem találok boldogságot és egyátalán...semmi értelmet az életemben. És az altatók segítenek leküzdeni ezt. Amellett hogy tudom nem ez a megoldás. Nem kell a fejmosás.
Bocs, de egy, író vagyok, így ez jutott először eszembe, kettő, olvastam már olyan sztorit, ahol meg drogként funkcionáló macska volt, és az viccesen volt beállítva... és szóval ennek kapcsán az is bevillant.
Egyébként, tudom ez a sablonszöveg, de menj pszichológushoz! De tényleg, mert hát ha elrágja a patkány a netkábelt, akkor hívod az internetszolgáltatót, ha lerobban a kocsid, akkor az autómentőket, ha lyukos a fogad, fogorvoshoz mész... és hát ha a pszichével vannak gondok, akkor logikus (lenne) pszichológushoz menni.
Bocsi, de nem nagyon szeretném elmondani. Nem tudom mért. Egyébként nem az a tipikus "limonádé-regény" ahogy apukám hívja őket, hanem egy jó kalsszikus. Régi stílusú. És (szerencsére) az oldalszámok meghaladják az egymilliót.
Én is szoktam írni, bár nem vagyok író. Régen elnyomták bennem ezt a fajta érdeklődést. Így csak magamnak szoktam írogatni, és most hogy ezt elolvastam ezzel is beragadtam :D Ha nekifognék bármi más sztorinak azt szentségtörésnek érzem.
Nem mondtad meg a könyv címét, íróját, szóval nem tudom átadni az üzenetet. :D Mindenkinek meg csak nem küldök e-mailt, hogy hé, mindenki hagyja abba az írást, mert függőséget okozhat ám, durvábbat, mint az LSD! :D
Egyébként is gondolom külföldi bestseller íróról van szó, ha üzennék is neki, azt sem tudná, ki vagyok. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!