Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Rászoktam egy könyvre. Beteges...

Rászoktam egy könyvre. Betegesen. Ijesztő. Hogyan lehetne visszakapnom az életem?

Figyelt kérdés
Van egy könyv. Nem rég kezdtem el. És kétnap múlva már kiolvastam az összes részét. A könyv címét most nem ínám le.Mindegy is. De én nagyon rá szoktam. Nagyon magnyos vagyok, és gondoltam ha elolvasok egy könyvet azzal nem árthatok magamnak -imádok olvasni-. Beleszerettem. Mániákusan. Megérint, megríkat. Megnevettet. Visszahozta az életkedvem. Szárnyaltam. Az elején rózsaszín köd. Aztán észre vettem magamon hogy szorongok ha nem olvashatom azt a könyvet.A légkör az a világ...Egyszerűen ezt hiányolom az életemből. A való világ elkeserít. Világ életemben kerestem magamban a hibát és mikor rátaláltam erre a könyvre mindenre választ nyertem. Paranoiás lettem. Az utcán a szereplőket láttam, és gondoltam felbukkannak valahol. És odáig fajult ez az üldözés, hogy van hogy egész éjszaka ezt olasom. Újra meg újra. Segítsetek! Mit kéne tennem hogy ez a dolog ne vegye el az életem.Ha lemondok a könyvről megint mély depresszió, altatók stb. Ha viszont olvasom elzárkózok mindentől de egy bizonyos helyen boldognak érezhetem magam ami - jól tudom- nem elevenedhet meg.

2016. okt. 27. 22:45
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Mennyi idő alatt olvastad el az összes kötetet?
2016. okt. 28. 17:05
 22/28 anonim ***** válasza:
13-as vagyok... meg még sok másik. :D Szóval, nem garantálhatok semmit, de tény, hogy érdekes dolog a helyzeted, és megihletett. Mindenesetre elraktározom, mint jó ötletet... aztán majd meglátjuk, lehet, egy napon tényleg sikersztori lesz belőle. :D
2016. okt. 28. 18:44
 23/28 A kérdező kommentje:

21-es: 2 nap alatt. :D

22: Oké. De ha sikersztori lesz akkor kérem a könyvből befolyó összeg mondjuk tíz százalékát? :"D

2016. okt. 28. 22:36
 24/28 anonim ***** válasza:

Két nap alatt? Hiszen azt írtad, hogy „az oldalszámok meghaladják az egymilliót”.

Ha egy kötet 1000 oldal lenne, ez ezer kötetet jelentene (1000x1000 = egymillió). Úgyhogy hadd vonjam kétségbe, amit mondtál - vagy a két napot, vagy az egymillió oldalt.

2016. okt. 28. 22:49
 25/28 A kérdező kommentje:
Édes jó Istenem! :D Talán tényleg túloztam egy kicsit az egymillió oldallal kapcsolatban.
2016. okt. 29. 16:36
 26/28 anonim ***** válasza:
Biztos a Harry Potter az.
2019. szept. 29. 13:48
 27/28 anonim ***** válasza:
Ha nem írtad volna, hogy az író dél-amerikai, akkor Marcel Proust, Az eltűnt idő nyomában c. regényére gondoltam volna, ami hét kötetből áll, és közel 3200 oldalas.
2019. szept. 29. 18:03
 28/28 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy ez az? Roberto Bolaño: 2666 (bár ez "csak" 826 oldal)
2019. szept. 29. 18:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!