M.ásnak is van egy olyan ijesztő érzése,hogy a férfiak nagy része egyáltalán nem akarja,hogy a nők egyenjogúak legyenek,és szívük szerint úgy élnének,mint az arab kúltúrákban?
Hogyne, ez így van. Erről szól az egész patriarchátus, a "konzervatív" értékrend, a 'Stay At Home Mother' reklámozása és a submissive feleség iránti férfi-igény.
Ezek a férfiak arra vágynak, hogy még felnőtt emberként is legyen egy "anyukájuk" aki kitörli a seggüket, kiganyéz alóluk és eléjük teszi az ételt. Plusz egy igény, hogy ezt az új "anyukát" dugni is lehessen.
És ezeket az igényeket látva máris érthető, hogy az öntudatos, tanult, dolgozó nő miért vágyik egyre kevésbé párkapcsolatra. Egy ilyen értékrenddel és gondolkodással bíró férfi csak probléma és nyűg, semmi örömöt nem ad, csak szívja az ember vérét. És nagyon sokan vannak és az elmagányosodó társadalom okait elsősorban bennük kell keresni.
Nem tudom, miből állt össze az elmédben ez a kérdés, - mondjuk én csak egy szál férfi vagyok a nagy szürkeségben, de én tisztelem a nőket, - ami nem egyenlő azzal, hogy mindegyiket ágyba szeretném vinni. Előzékeny, udvarias vagyok velük - küllemre, korra való tekintet nélkül - és hasonlók. Sajnos nem áldottak meg műszaki vénával az életkörülményeim, - nincs meg a megfelelő érdeklődés, - de amiben tudok, abban segíteni szoktam a környezetemben élő nőknek is. Tiszta a lelkiismeretem, - semmilyen hajlamról nincs tudomásom, ami a nők elnyomására, háttérbe szorítására mutató lenne a személyiségemben.
Kínosan őszinte leszek: nagyon komoly bajba kerülnék, ha a feleségem elhunyna egyik pillanatról a másikra, mert huzamosabb ideig azt sem tudnám, hogy merre vagyok arccal. Kötődés, rigolyák, szokások, személyiség, stb., - amit 100 %, hogy képtelen lenne rövid távon befogadni egy újonnan a környezetemben feltűnő nő. Ez annak ellenére is igaz, hogy nincsenek ilyen törekvéseim - pontosan azért, mert tisztelem általában is a nőket, de a feleségemet el nem cserélném senkire!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!