Nekem néha az tud lenni a villodzóan kék szempár. De komolyan.
Miért kérdezed?
dec. 11. 20:14
2/11 anonim válasza:
Kék színű a szemem. Eddig emiatt senki sem íjedt meg. Ha kacsintok a férfiakra nem szoktak elmenekülni íjedtükben.
dec. 11. 20:15
3/11 anonim válasza:
Én pont ma néztem egy videót egy énekesnőről és eszembe juttatotta az egyik ismerősömet, akinek olyan az arcszerkezete amitől kicsit nekem ijesztő tekintetet árul el a kék szem.
dec. 11. 20:19
4/11 anonim válasza:
Nem ijesztő, hanem nagyon szép!
dec. 11. 21:38
5/11 anonim válasza:
Van olyan személy, aki esetében igen. Érdekes dolog ez, mert:
A, szoktam gondolkodni este azon, hogy milyen lehet együtt vele lenni egy szobában? Elsőre félelmetes. Viszont:
2, Ha félelmetes is a külsője az adott embernek a kék szeme miatt, attól a személyisége még lehet jó. De ezt nem tudom magamban összerakni, hogy a jó belső és a fura külső mégis miért tud ijesztő lenni?
Van ismerősöm kék szemmel, távol él, ritkán találkozunk.
dec. 11. 22:29
6/11 anonim válasza:
Egyénfüggő, hogy kinek mi az ijesztő. Nekem egyik szemszín sem az.
dec. 11. 22:57
7/11 anonim válasza:
Van olyan,ami nekem kicsit ridegnek hat,bár ez is ritka.Ilyesztőnek max.akkor,ha olyan arc társul hozzá.
dec. 12. 05:48
8/11 anonim válasza:
Vannak azok a nagyon világos szemű emberek, akik beszélgeteskor vagy hallgatás közben meredten néznek. Mellé még ha ilyen vörös a feje is, mert fehér a bőre és minden meglátszik rajta, na az egy kicsit zavaró, de nem ijesztő.
Szóval önmagában nem az, az összkép és a tekintet is számít. Nekem zöld szemem van, de én is tudok úgy nézni, ha istenesen felidegesítenek, hogy elhallgat a másik fél.
dec. 12. 08:25
9/11 anonim válasza:
Nekem néha ijesztő, de ahhoz hozzájárul a személy egész megjelenése és fellépése is.
dec. 12. 08:44
10/11 anonim válasza:
Világoskék szemem van (csúfoltak gyerekkoromban halszeműnek), és ha mérges vagyok, akkor tud ijesztően hatni. Visszacsatolásból tudom, a kollégák, barátok mondják, hogy olyan tekintetem van néha, mintha ölni akarnék, ha meg ránézek egy tömegközlekedésen, vagy boltban hisztiző-vergődő kisgyerekre, mert idegesít, akkor abbahagyja, és odabújik a szülőhöz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!