Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Veletek volt már ilyen? 16/L

Veletek volt már ilyen? 16/L

Figyelt kérdés

A mai nap plázába voltam, elég keveset járok ki emberek közé mert nagyon szégyellős vagyok az alakomra. Csak épp szerettem volna egy új táskát, és megakartam nézni élőbe. Kicsit még örűltem is, és büszke voltam magamra, hogy ki mertem menni.

Mentem be a plázába, gondoltam veszek magamnak előszőr egy palack vizet, ezért be akartam menni a spárba. Elöttem ment kettő 30-40 év körüli nő, nem gondoltam semmit róluk, ők is a spárba akartak menni. Aztán hátra fordultak hozzám, és elkezdtek nevetgélni nagyon hangosan, meg iszonyat feltünően nézegettek hátra hozzám. Aztán tettek egy megjegyzést is rám, hogy "úristen hogy nézel ki", és ez annyira rosszul esett, hogy rájuk szoltam hogy ne röhögjenek ki engem, és erre az egyik nő nagyon agresszív lett, nem engedett be a spárba, hanem lefogta a karomat, rángatott, és ordította hogy "te most nekem szóltál be te kis csontkollekció?"

Ez annyira megijesztett, sose történt ilyen velem, meg akartam magamat védeni, ezért rá ordítottam hogy "engedj el, fiatalkorú vagyok, te pedig egy vénasszony, hagyjál békén." Ezután ellökött, és még egy darabig szidott engem. De ez az egész annyira traumatizált, hogy haza is mentem egyből, gondolkodni sem tudtam, és majdnem elsírtam magam...

Nem szoktam senkit szidni, de nem akartam hagyni magamat, pláne hogy le is fogott engem, meg rángatott, persze senki sem jött oda segiteni, hanem bámultak...rosszul cselekedtem?

aug. 24. 18:02
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
43%
Na bevonzottad magadnak.
aug. 24. 18:05
 2/30 anonim ***** válasza:
76%

Rám altalában akkor szállnak utcán mikor en is bátorságot veszek.

Alapvetoen ugy kozlekedek higy oldaltáska van nálam, "szorongatok vmit", enyhén gorbe hát, nem veszek fel szemkontaktokat, bővebb ruhák és "szürke", simán egyszeruen osszefogott haj, általában a kutya se vesz észre se, jó önvédelem vegyülni a tömegbe.

Egyszer kitaláltam mivel hétvége vagy akármi hogy csak egyszer végre önmagam adom, nem vittem semmit a kezemben hátamon, teljesen szabadon, egyenes tartással mentem ki utcára, csinos ruhában, mert bele is untam abba hogy mindig szőnyeg alatt osonok lapitok hogy a fenének nem lehetek önmagam.

Na aznap annyi utánam lesést nyakterést ugyintézőktől flegmázást máshol hülyének nézést beszólásokat kaptam, ami talán korábban 5 év alatt se gyűlt annyi össze összesen mint aznap 1 nap alatt..

Az emberek rosszul vannak attol ha másoknak is van helye a földön nemcsak nekik.

aug. 24. 18:10
 3/30 anonim ***** válasza:
42%
Kezdődhetne már a suli! Rossz kamu...
aug. 24. 18:10
 4/30 anonim ***** válasza:
100%

Ilyenkor két lehetőség:

1. Szólsz a biztonsági őrnek.

2. Összeszedsz egy jó adag turhát, és arcon csulázod.

Az alapján, ahogyan kezelted a helyzetet, javaslom a következőket megfontolni:

- az, hogy röhögnek rajtad, kevés ahhoz, hogy konfliktust keudeményezz. Ha nagyon muszáj, mérs végig feltűnően, és egy fintor kíséretében nevesd ki, de inkább hagyd ott

- ne magyarázd meg, miért engedjen el, nagyon esetlennek hat. Egyszerűen ne érjen hozzád, húzd el a karod

aug. 24. 18:13
 5/30 anonim ***** válasza:
87%
Még lepontoznak ha mással is volt ilyen.
aug. 24. 18:28
 6/30 anonim ***** válasza:
19%

"Kezdődhetne már a suli! Rossz kamu..."

Ez miért olyan hihetetlen?

aug. 24. 18:38
 7/30 anonim ***** válasza:
79%

"Na bevonzottad magadnak."

Te hogy éled az életed, amikor bármilyen problémával találkozol? Úgy, hogy bevonzottad, most taszítsd magadtól? Nem gondolkodsz el semmin komolyabban, hogyan kéne logikusan végig menni és megoldani a dolgokat? Csak a vonzás meg taszítás létezik, és ennyi?

aug. 24. 18:39
 8/30 anonim ***** válasza:
82%

"Ha meg igaz, csak annyit tudok mondani, hogy ha szörnyszülöttként kimegy valaki emberek közé, jobb, ha megszokja, hogy bámészkodni/beszélni fognak"

Ez a legfosabb filozófia a földön. Konkrétan semmit nem adtál hozzá a kérdező problémájához, csak leírtad, hogy szokja meg hogy "szörnyszülött", amit meg te találtál ki ráadásul, és a szöveg semmiben sem utal arra, hogy ő szörnyszülött lenne.

"Agresszióra pedig mindenki mindenhol legyen felkészülve."

Épp arra készül a kérdező. Érte egy agresszió, és utána jár, hogy mi volt ez, és hogy kell ezt kezelni. Megint egy üres frázis, ami lószart sem ér.

aug. 24. 18:46
 9/30 anonim ***** válasza:
78%

Kérdező semmi rosszat nem tettél!

MO-n sok proli van, akik betegek. Ezek az emberek nem kaptak támogatást, szeretet, szar gyerekkoruk volt, vagy szar életük volt.

Én életemben nem röhögnék ki csak úgy senkit az utcán, és szólnék be, aztán rángatnám meg.. Főleg 40 évesen egy 16 évest... Ez beteg. Azért is hihetetlen szerintem ez másoknak, mert ez túl beteg, hogy valóság legyen. 40 évesen ha békés, nyugodt, jó életed van, nem fogsz 16 évesekre támadni. Szóval gondolhatod, mennyire lehetett ki az élettől az ember.

Jól tetted, hogy kimentél, és nyugodtan vállald fel az alakod mások előtt!

aug. 24. 18:51
 10/30 anonim ***** válasza:
29%

8 tipik murphfy

Nekem pl van kinyult melegitom is meg olyan cuccom is amire ugy vigyázok mint a kincsre. Mindog ez utóbbit kávézzák le vagy öntik le mindig csak azzal tortenik valami, erdekes a kinyult szinte takaritos melegitőmmel meg soha semmi.

Vagy exem vett egy masik kocait lecserélte a rŵgit. A regivel soha nem volt gondja, de az ujat amire ugy vigyázott hogy a széltol is óvta, csak azt húzták meg parkolóban, csak annak mentek neki lépten nyomon is.

Aztán mentunk vmi lagziva

Az egyik pasi állandoan parázott hogy belé fognak e állni(a másik banda), lesz e gond. Hallod vmi taknyos kölyök kb 18 éves lefejelte csak úgy!

Ezek ilyen tipikus dolgok hogy aki be van sz.rva az vonzza csak a bajt.

aug. 24. 18:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!