Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Veletek volt már ilyen? 16/L

Veletek volt már ilyen? 16/L

Figyelt kérdés

A mai nap plázába voltam, elég keveset járok ki emberek közé mert nagyon szégyellős vagyok az alakomra. Csak épp szerettem volna egy új táskát, és megakartam nézni élőbe. Kicsit még örűltem is, és büszke voltam magamra, hogy ki mertem menni.

Mentem be a plázába, gondoltam veszek magamnak előszőr egy palack vizet, ezért be akartam menni a spárba. Elöttem ment kettő 30-40 év körüli nő, nem gondoltam semmit róluk, ők is a spárba akartak menni. Aztán hátra fordultak hozzám, és elkezdtek nevetgélni nagyon hangosan, meg iszonyat feltünően nézegettek hátra hozzám. Aztán tettek egy megjegyzést is rám, hogy "úristen hogy nézel ki", és ez annyira rosszul esett, hogy rájuk szoltam hogy ne röhögjenek ki engem, és erre az egyik nő nagyon agresszív lett, nem engedett be a spárba, hanem lefogta a karomat, rángatott, és ordította hogy "te most nekem szóltál be te kis csontkollekció?"

Ez annyira megijesztett, sose történt ilyen velem, meg akartam magamat védeni, ezért rá ordítottam hogy "engedj el, fiatalkorú vagyok, te pedig egy vénasszony, hagyjál békén." Ezután ellökött, és még egy darabig szidott engem. De ez az egész annyira traumatizált, hogy haza is mentem egyből, gondolkodni sem tudtam, és majdnem elsírtam magam...

Nem szoktam senkit szidni, de nem akartam hagyni magamat, pláne hogy le is fogott engem, meg rángatott, persze senki sem jött oda segiteni, hanem bámultak...rosszul cselekedtem?

aug. 24. 18:02
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
28%
*jav:másik kocsit, lecserélte a régit
aug. 24. 18:52
 12/30 anonim ***** válasza:
28%
*lagzira
 13/30 A kérdező kommentje:
6, nem vagyok szörnyszülött, van egy párom, ő azt mondja gyönyörű vagyok, és egyébként sem írtam, hogy azért bámulnak vagy röhögnek, mert csúnya lennék. Egyszerűen csak vékony vagyok, erre tett megjegyzést a nő is. Kösz hogy ennyit tudtál csak hozzá fűzni, sokat segítettél...
 14/30 A kérdező kommentje:
10, köszönöm szépen 10-es! <3 ez most feldobta a kedvemet, probálok többet kijárni! :)
aug. 24. 18:57
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

szuleidnek szolni, péaza kamerat felvételt kikérni és irány a rendörség feljelentést tenni

mert ez nagyon nem normális, söt büntetendö

aug. 24. 19:13
 16/30 A kérdező kommentje:
15, biztos az?...hisz nem ment oda senki sem hogy megállítsa a nőt, csak bámultak...
aug. 24. 19:18
 17/30 Kroms ***** válasza:
0%

Figyelj, prolika, az a baj, hogy nem voltál képes értelmezni se a kérdező írását, se az enyémet.

"semmiben sem utal arra, hogy ő szörnyszülött lenne." - Dehogynem, csak nem olvastad el, amit írt. Egyértelművé tette, hogy kórosan sovány, ezért szóltak be neki.

"Épp arra készül a kérdező. Érte egy agresszió, és utána jár, hogy mi volt ez, és hogy kell ezt kezelni." - Azt írtam, hogy FEL KELL RÁ KÉSZÜLNI. Nem arra, hogy utólag majd elgondolkozzál rajta, hanem arra, hogy kezeld a helyzetet, amikor éppen történik. Szövegértelmezésből és életképességből is megbuktál ezzel.

Értem, tehát nem vagy szörnyszülött, csak olyan a kinézeted, hogy ki sem mersz mozdulni, mert tudod, hogy megnéznek/beszólnak majd. Az egyébként semmit nem jelent, hogy van-e pasid és hogy ő mit mond. Amíg lyuk van a lábad között, fogsz találni olyat, aki egész nap mondogatja neked, milyen szép vagy, még akkor is, ha amúgy te vagy a világ legrondább nője. De ezt nyilván te is jól tudod...

"egyébként sem írtam, hogy azért bámulnak vagy röhögnek, mert csúnya lennék" - Ehhez képest az egyetlen lényeges részlet, amit leírtál, az volt, hogy csontkollekciónak csúfoltak. Ebből elég egyértelmű a helyzet.

"Egyszerűen csak vékony vagyok, erre tett megjegyzést a nő is." - Aha, tehát mégiscsak igazam volt. A kérdés az, hogy miért próbálod tagadni, ha utána rögtön beismered?

"Kösz hogy ennyit tudtál csak hozzá fűzni, sokat segítettél..." - Ennél sokkal többet írtam, csak el kellett volna olvasni...

aug. 24. 19:44
 18/30 anonim ***** válasza:
88%
#17: Te ilyennek születtél, vagy néhányszor lefejelted a kőoroszlánt, hogy ilyen bölcs lettél?
aug. 24. 19:49
 19/30 Kroms ***** válasza:
0%

Na, téged sem az eszedért tartanak...

aug. 24. 20:13
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

16# igen biztos az, de még akkor is ha egy felnőtt bánt vagy viselkedik hasonloan egy másikkal is szintén bűntett

nem h egy kiskoruval szemben

az csak az emberek szokásos érdektelensége éd nem az ö dolguk hozzá állása, vagy azt hitték anyád az a nö vagy valami

mindegy is

mondd el a szuleidnek és tegyetek feljelentést, persze ha volt videolamerás felvétel ami nem 144p mert kulonben szemtanuk nélkül esélytelen

aug. 24. 20:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!