Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Veletek volt már ilyen? 16/L

Veletek volt már ilyen? 16/L

Figyelt kérdés

A mai nap plázába voltam, elég keveset járok ki emberek közé mert nagyon szégyellős vagyok az alakomra. Csak épp szerettem volna egy új táskát, és megakartam nézni élőbe. Kicsit még örűltem is, és büszke voltam magamra, hogy ki mertem menni.

Mentem be a plázába, gondoltam veszek magamnak előszőr egy palack vizet, ezért be akartam menni a spárba. Elöttem ment kettő 30-40 év körüli nő, nem gondoltam semmit róluk, ők is a spárba akartak menni. Aztán hátra fordultak hozzám, és elkezdtek nevetgélni nagyon hangosan, meg iszonyat feltünően nézegettek hátra hozzám. Aztán tettek egy megjegyzést is rám, hogy "úristen hogy nézel ki", és ez annyira rosszul esett, hogy rájuk szoltam hogy ne röhögjenek ki engem, és erre az egyik nő nagyon agresszív lett, nem engedett be a spárba, hanem lefogta a karomat, rángatott, és ordította hogy "te most nekem szóltál be te kis csontkollekció?"

Ez annyira megijesztett, sose történt ilyen velem, meg akartam magamat védeni, ezért rá ordítottam hogy "engedj el, fiatalkorú vagyok, te pedig egy vénasszony, hagyjál békén." Ezután ellökött, és még egy darabig szidott engem. De ez az egész annyira traumatizált, hogy haza is mentem egyből, gondolkodni sem tudtam, és majdnem elsírtam magam...

Nem szoktam senkit szidni, de nem akartam hagyni magamat, pláne hogy le is fogott engem, meg rángatott, persze senki sem jött oda segiteni, hanem bámultak...rosszul cselekedtem?

aug. 24. 18:02
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
Egy feljelentést megér. Ez garázdaság, amit csinált. Lehet, hogy a rendőrök felismerik, ha visszatérő. Kikérdezik a szemtanú eladókat, biztonsági őrt, ők is tudhatnak róla valamit.
aug. 24. 20:36
 22/30 anonim ***** válasza:
100%

15-ös:

Kérheted a felvételt, de neked nem adják ki, még a haverod se.

Rendőrségi feljelentés, de hamar, mert örökké nem őrzik a felvételt. Meg azért is ne várj, mert csak kopik a tanúk emlékezete.

aug. 24. 20:39
 23/30 anonim ***** válasza:
0%

"Ennél sokkal többet írtam, csak el kellett volna olvasni..."

Te aztán egyáltalán nem tudsz segíteni a kérdezőn... Engedd el...

aug. 24. 20:50
 24/30 anonim ***** válasza:
75%
23-as vagyok: mert csak baromságokat írsz, nem segítséget..
aug. 24. 20:50
 25/30 A kérdező kommentje:
Kroms te nem vagy normális, nem szeretném hogy többet ide kommentelj, nem segitesz semmit sem.
aug. 24. 20:59
 26/30 anonim ***** válasza:
#19: nem is. Én tartok másokat.
aug. 24. 21:01
 27/30 A kérdező kommentje:

18, haha ez vicces volt :D

20, köszönöm! Még nem mondtam ezt a történést anyumnak, remélem benne lenne ebben a feljelentéses dologban...

aug. 24. 21:05
 28/30 A kérdező kommentje:
24, azt hittem hogy az elöző válaszodban rám értetted hogy nem tud segíteni rajtam, de így már értem, köszönöm hogy te is megvédtél :)
aug. 24. 21:09
 29/30 Kroms ***** válasza:
0%
Vicces, mert eddig én voltam az egyetlen, aki ténylegesen adott valami használható tanácsot. A feljelentéssel kitörölheted, ha annyi történt, hogy csúnyán néztek rád és megfogták a karodat. Ennek a sokszorosáért sem szokás elítélni a védett fajhoz tartozókat.
aug. 24. 21:38
 30/30 anonim ***** válasza:
Nem csináltál semmi rosszat, csak ilyenekkel nem éri vitatkozni.
aug. 25. 00:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!