M.ásnak is van egy olyan ijesztő érzése,hogy a férfiak nagy része egyáltalán nem akarja,hogy a nők egyenjogúak legyenek,és szívük szerint úgy élnének,mint az arab kúltúrákban?
Figyelt kérdés
Valahogy az az érzésem,tapasztalatom,hogy nemhogy nem tekintik a nőt velük egyenértékűnek,egy csomó férfinak csak hátránya származott abból,hogy a nő egyedül is képes megállni a lábán és nincs őrá szorulva...a nők jogokhoz jutottak,egyetemre mennek,fejlődnek,ők viszont ugyanott maradtak,ahol 100éve és most szembesülnek vele hogy ez bizony kevés a nőknek.Bármennyire is szeretnék jóhiszemű lenni,azt látom hogy a férfiaknak,mivel nem tudnak és nem is akarnak többet adni,az lenne az igényük,hogy mint az arab kultúrákban a nő is csak egy legyen a vagyontárgyaik közül,akivel nem kell foglalkozni,csak jár,van,dugható és kész...tegnap 15:08
21/25 anonim válasza:
Ez így van, és naiv/önbecsapó az, aki nem veszi észre.
De ha ez megnyugtat, akkor nem csak a nőket tekintik alsóbbrendűnek, hanem úgy ámblokk erősödik a konzervatív elnyomó ideológia bennük.
A teljes emberi történelemben most, az utóbbi 50 évben voltak egy kicsit is számon kérve, aztán ez sok volt nekik, mennének vissza a "régi szép időkbe".
22/25 anonim válasza:
#21. Csak aztán nehogy meglepődj, mert a késeket is a konyhában tartjuk. 😁
23/25 anonim válasza:
Letörölték a 15-ös választ, amire reagáltam, szóval így most követhetetlen, mert én lettem a 15 azóta.
24/25 anonim válasza:
#20 Jaja, a hímeknek meg a bányában. Hogy jutottál nethez onnan lentről?
25/25 anonim válasza:
neked itt Magyarországon nagyon jó dolgod van,a demokráciában járhat a pofád,hogy soha nem jó semmi,egy csettintésre itt lennének azok az arabok másnapra már véged lenne meg az egyenjogúságodnak amit soha nem is vívtál ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!