Ha nem lenne internet és most is csak 2 csatornát lehetne nézni a tévében mit csinálnánk?
Figyelt kérdés
Itt a gyakorin nem tudnék lógni mert internet nem volt.Volt olyan sokszor,hogy mindkét csatornán valami dogunalmas műsor ment.2022. dec. 17. 14:56
11/13 anonim válasza:
Kormánypropagandát tolna az a két csatorna is jelentős részben, persze lennének igényes műsorok is. Ha változna a kormány, akkor az új kormány propagandáját tolná.
Vidéken meg sokan a kertben töltenék a szabadidejük nagy részét. Tavasztól őszig kertészkedéssel, fahordással, favágással, télen fahordással és tervezéssel (ezt bent is lehet csinálni). Több vidékinek lenne valamilyen állata, baromfi, kecske, juh, azokat pedig egész évben etetni kell.
12/13 Thunderfairy válasza:
Akkor az lenne a természetes, a megszokot. Azt se tudnánk mi az hogy internet. Akkor még a szobatelefon sem adatot meg csak úgy akárkinek. Akkor még a gördeszka meg a BMX is nagyon komoly dolog volt. Azokban az internet nélkűli időkben amikor az ember úgy ült számítógép elé mint ha űrhajót kellene vezetnie. Amikor postán kellet a leveleket feladni és a vezetékes telefon már olyan volt mintha a legmodernebb mobilod lenne most meg. Azok a régi szép idők.
13/13 anonim válasza:
90-es évek elejéig vezetékes telefonunk sem volt. Képeslapot küldtünk. TV-t nem néznék, régen is max a Deltát néztem meg iskolásként, de mai szemmel már azt sem nézném. Aki általános iskolában tanult fizikát, annak uncsi lenne. Meg van még az Atari játékom, és tavaly rendbe hoztam és játszogattam is vele egy hónapig. Akkor kérdezhetnénk, mi lenne, ha nem lett volna Nintendo meg ps meg xbox. És ha nem lett volna atari? A kvarcjátékom is meg van valahol, előtte azzal toltam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!