Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Milyen érzés szeretve lenni?

Milyen érzés szeretve lenni?

Figyelt kérdés
Te hogy éled meg? Lassan 35 éve alatt nem volt benne részem, töltekeznék az írásaitokból.
tegnap 13:27
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
*Lassan 35 éve nem volt benne részem
tegnap 13:28
 2/11 anonim ***** válasza:
2%
Elmész a templomba és imádkozol Jézushoz.
tegnap 13:32
 3/11 anonim ***** válasza:
83%
Számomra nem egyértelmű, hogy milyen típusú (családi, baráti, párkapcsolati) szeretetről írsz, de igazából mindegyiknek ugyanaz az esszenciája. Leírhatatlanul jó érzés, amikor tudod, hogy olyan emberek vannak körülötted, akiknek fontos vagy, akik ott vannak melletted, ha baj van, akik meghallgatnak, akik támogatnak. Akik szeretnek és akiket így viszont tudsz szeretni.
tegnap 13:51
 4/11 Fragments of Fantasy ***** válasza:
83%

Pont egy agyhalott vallásos vércse hiányzik egy olyannak aki magányos, hogy beböffentsen neki olyan badarságokat, hogy szeresse Istent meg Isteni szereti stb... hogyne..

Roppant tapintatlan és kretén dolog ilyeneket mondani valakinek. De persze aki vallás károsult az nem érti meg.

Szeretve lenni pedig a legjobb a dolog, mert azt érzed, hogy van értelme valaki miatt élni.

tegnap 13:51
 5/11 anonim ***** válasza:
60%
Jó érzés annak ellenére hogy 99% nem önzetlen és őszinte szeretet amit kapunk. Van aki szerencsés nem azt mondom
tegnap 13:59
 6/11 anonim ***** válasza:
60%
akkor én abba az 1%-ba tartozom.
tegnap 14:16
 7/11 anonim ***** válasza:
60%

Nálam az a jóleső érzés, amikor azt mondja nekem valaki, mikor újra lát :

" Hiányoztál kedves,ölelj meg...."

Éppen nyolcadik éve, hogy utoljára hallottam...

F

tegnap 15:40
 8/11 anonim ***** válasza:
Na ez jó kérdés. Ezt én se tudom.
tegnap 17:17
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a nagyszüleim szeretete jutott erről az eszembe. Biztonságban éreztem magam mert összetartoztunk és feltétel nélkül szerettek.

Mióta meghaltak mindig szorongok mert nem tartozom igazán sehova. Akikhez igen az már nem feltétel nélküli szeretet, ott már sok az elvárás és fárasztó a megfelelés :(

tegnap 18:30
 10/11 anonim ***** válasza:

Félig meddig ilyen vagyok én is.

Van családod?

Barátaid?

tegnap 21:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!