Másnak sem alakult jól az ünnepek és sírás csalódottság lett a vége?
Nekem is szar, de nem emiatt, bár ettől neked nem lesz jobb.
Mivel bántott meg a férjed?
A gyerekek legalább elvezték az ünnepet?
Sajnos ha eddig úgy éltél, hogy meg akartál felelni, meg terülj terülj asztalka, hogy ezzel majd jobban fognak szeretni, elismerni, tisztelni, akkor rossz hírem van. Nem fognak.
De ez pszichoterápia.
Szerintem a megfelelési kényszered miatt érzed rosszul magad. A család meg megszokta, hogy kiszolgálod őket és ezért nem értékelik az erőfeszítéseidet. Nagyon maradiak lehetnek.
Együttérzek. Nem mondom, hogy biztos válás lesz belőle, de ezentúl állj a sarkadra és ismertesd el az erőfeszítéseidet. Valamint lazíts időnként, pihenéshez neked is jogod van. Az biztos, hogy nehéz lesz a családdal elfogadtatni a változásokat, de talán nem lehetetlen, ez attól is függ, hogy ők milyen emberek.
Pacsi: nálunk sem jó a helyzet:(.
Szerintem itt az új év, vonjuk le a következtetéseket, mit kellene máshogyan cselekedni és a szerint lépni a következő év feladatai-problémái felé.
Mindenféleképpen kell önbizalmat növelni, hogy ne maradj alul az egyes helyzetekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!