Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Másnak sem alakult jól az...

Másnak sem alakult jól az ünnepek és sírás csalódottság lett a vége?

Figyelt kérdés
Egész évben erre az ünnepre készültem két gyermekes anyuka és feleségként. De a kifejlett remálom lett nagyon szomorú vagyok úgy érzem senki sem tiszteli mi mindent tettem meg ezért az ünnepért mennyit készültem süttem főztem,de senkit sem érdekel.Nagyon szomorú vagyok. Volt egy nagy családon belüli konfliktus is,amiből aztán én jöttem ki rosszul pedig én is csak az elszenvedőlye vagyok a férjem nagyon megbántott és nagyot csalódtam benne senki sem ért meg és nem áll mellettem.

ma 09:22
1 2
 1/11 Fragments of Fantasy ***** válasza:
55%

Nekem is szar, de nem emiatt, bár ettől neked nem lesz jobb.

Mivel bántott meg a férjed?

A gyerekek legalább elvezték az ünnepet?

ma 09:32
 2/11 anonim ***** válasza:
9%
Nem, nekem minden pompásan alakul. A férj meg nem azért van, hogy a te családi vitáidba beleálljon szájkaratézni.
ma 09:35
 3/11 anonim ***** válasza:
64%

Sajnos ha eddig úgy éltél, hogy meg akartál felelni, meg terülj terülj asztalka, hogy ezzel majd jobban fognak szeretni, elismerni, tisztelni, akkor rossz hírem van. Nem fognak.

De ez pszichoterápia.

ma 09:39
 4/11 anonim ***** válasza:
61%
Rosszul mentél férjhez, el kell válni.
ma 10:57
 5/11 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem a megfelelési kényszered miatt érzed rosszul magad. A család meg megszokta, hogy kiszolgálod őket és ezért nem értékelik az erőfeszítéseidet. Nagyon maradiak lehetnek.

Együttérzek. Nem mondom, hogy biztos válás lesz belőle, de ezentúl állj a sarkadra és ismertesd el az erőfeszítéseidet. Valamint lazíts időnként, pihenéshez neked is jogod van. Az biztos, hogy nehéz lesz a családdal elfogadtatni a változásokat, de talán nem lehetetlen, ez attól is függ, hogy ők milyen emberek.

ma 13:04
 6/11 anonim ***** válasza:
81%

Pacsi: nálunk sem jó a helyzet:(.

Szerintem itt az új év, vonjuk le a következtetéseket, mit kellene máshogyan cselekedni és a szerint lépni a következő év feladatai-problémái felé.

Mindenféleképpen kell önbizalmat növelni, hogy ne maradj alul az egyes helyzetekben.

ma 13:55
 7/11 anonim ***** válasza:
52%
Sajnálom, hogy ilyen hangulatban és helyzetekkel telt/telik a karácsonyotok! Remélem, mától kezdve kellemesebb napjaitok lesznek és pozitívan oldódnak meg a gondok; kitartást kívánok így is!
ma 14:52
 8/11 anonim ***** válasza:
73%
Én is tele vagyok toxikus emberekkel. Pacsi!
ma 16:21
 9/11 anonim ***** válasza:
És mért nem szakítasz ezekkel a kapcsolatokkal, 8-as?
ma 17:04
 10/11 anonim ***** válasza:
Egy részükkel szakítottam, vagy jegelem a kapcsolatot, a többi nem megoldható.
ma 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!