Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miért vagyok ugyanannyira...

Miért vagyok ugyanannyira magányos emberek között is,mint amikor nem voltak körülöttem emberek?

Figyelt kérdés
Volt munkahelyemen egyedül voltam,nem voltam körülöttem emberek,magányos voltam.Mostani munkahelyemen vannak emberek körülöttem bőven.Fiatal lányok,idősebb nők,fiatal fiúk és idősebb férfiak is.Viszont ugyanolyan magányos vagyok mint voltam.Nem találtam barátokat,a lányoknak nem jövök be,ezért nem is foglalkoznak velem.De miért kell emberek között is egyedül lenni?

2021. nov. 14. 00:20
 1/9 A kérdező kommentje:
Itthon vagyok,magányos vagyok.Feljövök a netre,magányos vagyok.Bemegyek a munkahelyre,magányos vagyok.Ha a Jóistenhez mennék,ott is magányos lennék.
2021. nov. 14. 00:21
 2/9 anonim ***** válasza:
96%
Valószínűleg nem vagy túl jó a kapcsolatteremtésben. Ez egy kicsit a 22-es csapdája, mert így a körülötted lévők jó eséllyel nem is tudják, hogy magányos vagy és lenne igényed a társaskapcsolatokra. Egy olyan kollégának tekintenek, aki elvan a saját kis világában, ezért inkább nem is zavarnak. Ezen a megítéléseden csak úgy tudsz változtatni, ha nyitsz mások felé és direktben keresed a társaságukat. Ha egy ilyen vegyes közösségben egy ember sincs, akivel jobban össze tudnál ismerkedni, akkor ott meg komolyabb dolog lehet a háttérben.
2021. nov. 14. 00:46
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
A férfiakkal néha beszélünk 1-2 szót,de a nökkel nulla a kapcsolatom.A munkahely változott,a magány maradt.Ha ezer emberrel dolgoznék együtt akkor is magányos lennék.
2021. nov. 14. 00:50
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy extrémen zárkózott vagy, esetleg anélkül hogy tudnál róla, félsz az emberi kapcsolatoktól, félsz kommunikálni, vagy nem tudod mit mondj, esetleg félsz kiadni magad.
2021. nov. 14. 01:07
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az is lehet, hogy nem jó közegben vagy.
2021. nov. 14. 04:44
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Korunk emberi kapcsolatainak igen túlnyomó hányada felületes, üres.
2021. nov. 14. 09:38
 7/9 anonim ***** válasza:
78%

Lehet rossz közegben vagy és/vagy te magad vagy "rossz" idézőjelesen.

Vannak emberek akiknek nem fejlődött ki a szociális érzékük, nem tudják hogy kell társalogni, közösségben lenni.

És valahol pont ez a baj, hogy egyik oldalról az alapokat sem tudják kezelni, másik oldalról meg mindent is akarnak egyben (barátkozás, kapcsolat).

2021. nov. 14. 11:44
 8/9 anonim ***** válasza:

Meloban nekem se lett egy barátbom baratom se vagy lelkitárs. Kollegalis kapcsolatokban próbálok csak kapcsolodni.

Pl betettek 2 masik kollegahoz nekik pl tudok "sírni" ha zaklatnak mások, vagy beszolt a fönök, ezek ki vannak beszélve, (látják pl hogy a dagadt 50 es asszonyok azert fikáznak engem mert en nem passzolok közéjuk a fiatal filigran vekony alkatommal es soha be se fognak fogadni stb) valahogy igy társaimnak érzem őket, hogy nem hülyék latják mi megy. De ők is azért pedzegetnek néha határokat.

De nem jarunk össze pl pubozni vagy bármi, magánéletben teljesen más életűek nem passzolnánk.

Igy vannak csak nekem is "ismerettsegeim" a meloban esetleg egy két masik csaj de azok meg félnek a főnöktől soga ki nem állnának mellettem, valodi barátok társak nincs.

szept. 28. 20:02
 9/9 anonim ***** válasza:

Üzletben nincs barátság. Megfeleles van a főnök felé es munkahelyféltés van. Tehát ha nem vagy a főnök kedvence másoknak se leszel. Ha az vagy, akkor meg hirtelen 30 barátod is van.

Ez igy megy

szept. 28. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!