Mi miért nem lehetünk olyan gyorsétterem központ, mint pl az USA? Ugyanazokat az adagokat kellene adni és ugyanannyi féle gyorskajáldának lenni.
Figyelt kérdés
Imádom a meki, burger king, kfc, pizza hut, wendy's, taco bell, subway, stb. helyeket, csak egy részük itthon nincs, másrészt annyival kisebbek az adagok. Miért nincsenek jóval több gyorséttermek és jóval nagyobb adagok? Naponta tuti bevágnék valamit az ilyen helyeken xD2021. jún. 22. 20:47
1/3 anonim válasza:
Mondjuk ott még éttermek nincsenek nagyon vagy kevesebb van, de valószínűleg nem érné meg nekik vagy nem ide akarnak terjezkedni
2/3 anonim válasza:
Így is túl sok műanyag bolt van, - nincs szükség többre már csak azért sem, mert amelyek vannak, azok sem arról szólnak, hogy egészséges ennivalóval lakjál jó, hanem arról, hogy ingre-gatyára vetkőztessenek azt az illúziót táplálva az emberbe, hogy evett egy jót. A szemét, amely kikerül egy-egy ilyen helyről meg arra sarkall, hogy külön környezetvédelmi adóval sújtsam ezeknek a helyeknek a tulajdonosait, üzemeltetőit.
3/3 anonim válasza:
Nem kisebbek az adagok, talán csak az üdítők mások. Én voltam kint, New Yorkban is pont ugyanakkora volt a Big Mac, mint itthon. Direkt kipróbáltam, mert kíváncsi voltam rá én is. Burger Kingben is ugyanakkora volt a Whopper. Rengeteg gyorsétterem van amúgy, sok mexikói hely is van, ha taco-t akarsz enni.
Ami viszont furcsa volt, hogy van csak palacsintás és más desszertes gyorsétterem is, az IHOP, na egy olyat el tudnék képzelni itthon is :)
Kisebb ország vagyunk, szerintem nem tudnánk eltartani annyi féle helyet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!