Mit csináljak ha nagyon idegesít hogy egy 10-15 évvel mindig idősebbnek néznek (22/F)?
Valószínűleg azért van mert a fejem tetején a haj már annyira megritkult hogy kilátszik annyira a bőröm (viszont oldalt még baromi sűrű)+nagyon nőne a szakállam (ráadásul a nyakamon is, ami=undorító neckbeard).
Tudtok ajánlani valami jó parókát, vagy valami olyan módszert amivel végleg megtudnék szabadulni a szakállamtól?
Borotválkozz naponta.
Ha a fejedet is kopaszra borotválod, nem fog feltűnni, hogy kopaszodsz.
Dobj egy képet magadról, ha úgy vagy pribiben.
Mert hidd el sok más is adhat öregebb hatást.
Pl ápolatlanság, higiénia, túlzott arcmimikák általi ráncok, kialvatlanság, stb.
A paróka témának utána nézhetek, mert láttam neten jókat. Kérdés az, hogy magyarban van-e ilyen fajta szolgáltatás, ahol egyedi parókát készítenek precízen szilikonozott alappal.
+Keleten divat a megritkult hajtőre kapható haj/bőr festék spray-k. (Rossz szokásom volt hogy egy adott pontban csavargatam a hajamat és megritkult. Alin rendeltem anno egy ilyen terméket, amit alkalmaztam, amíg vissza nem nőtt hajam rendesen.)
A szakáll pedig egy olyan dolog, amit két naponta karban kell tartani. Ahogy mi nők is karban tartjuk a dolgokat. Ez van. Nem az a pár perc fog földhöz vágni.
Magunktól meg főleg ne sajnáljuk.
Egy kicsi trükközéssel, fazon vágással még előnyt is lehet formálni a szakállaknál.
Exemnek is olyan egybenyak hatása volt, amikor elhanyagolta vagy nem vágta fazonra.
Beizzítottam a hajnyírómat és megoldottam. Pici borostát hagytam arcon, megformáztam, felesleges kilógó részeket lenyírtam vagy a kósza pár szálat kihúztam.
Az állkapocs peremétől lefele pedig nullással letoltam, így szépen kiemelte formás állkapcsát, nyakát. Adott egy kontúrt. S nem nagy dolog.
Idővel egy rutinná válik kb 5perc az egész lassabb tempóban.
Én meg a lábaimat, mindkettőt s az egészet lekapom borotvával alig 10 perc alatt. Megfelelő kézmozdulat + jó borotva ennyit számít.
Húgom nyaraláskor lesápadt, amikor látta milyen gyorsan csinálom és ráparázott, hogy el ne vágjam magam.
32 évem alatt 4x ejtettem hibát. Ebből 3 pattanás lekapása volt.
Most dobta fel a youtube shorts, ahogy egy fickónak parókát ragasztottak a fejére és belőtték, totál más feje lett ennyitől.
(Kopaszra lenyomták neki a fejtetőt, csak oldalt hagyták meg az eredetit. A kopasz részre ment a jó hosszú paróka és az lett fiatalosra belőve.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!