Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha nagyon...

Mit csináljak ha nagyon idegesít hogy egy 10-15 évvel mindig idősebbnek néznek (22/F)?

Figyelt kérdés

Valószínűleg azért van mert a fejem tetején a haj már annyira megritkult hogy kilátszik annyira a bőröm (viszont oldalt még baromi sűrű)+nagyon nőne a szakállam (ráadásul a nyakamon is, ami=undorító neckbeard).

Tudtok ajánlani valami jó parókát, vagy valami olyan módszert amivel végleg megtudnék szabadulni a szakállamtól?

ma 17:02
 1/3 anonim ***** válasza:
72%

Borotválkozz naponta.

Ha a fejedet is kopaszra borotválod, nem fog feltűnni, hogy kopaszodsz.

ma 17:13
 2/3 anonim ***** válasza:
61%

Dobj egy képet magadról, ha úgy vagy pribiben.

Mert hidd el sok más is adhat öregebb hatást.

Pl ápolatlanság, higiénia, túlzott arcmimikák általi ráncok, kialvatlanság, stb.

A paróka témának utána nézhetek, mert láttam neten jókat. Kérdés az, hogy magyarban van-e ilyen fajta szolgáltatás, ahol egyedi parókát készítenek precízen szilikonozott alappal.

+Keleten divat a megritkult hajtőre kapható haj/bőr festék spray-k. (Rossz szokásom volt hogy egy adott pontban csavargatam a hajamat és megritkult. Alin rendeltem anno egy ilyen terméket, amit alkalmaztam, amíg vissza nem nőtt hajam rendesen.)

A szakáll pedig egy olyan dolog, amit két naponta karban kell tartani. Ahogy mi nők is karban tartjuk a dolgokat. Ez van. Nem az a pár perc fog földhöz vágni.

Magunktól meg főleg ne sajnáljuk.

Egy kicsi trükközéssel, fazon vágással még előnyt is lehet formálni a szakállaknál.

Exemnek is olyan egybenyak hatása volt, amikor elhanyagolta vagy nem vágta fazonra.

Beizzítottam a hajnyírómat és megoldottam. Pici borostát hagytam arcon, megformáztam, felesleges kilógó részeket lenyírtam vagy a kósza pár szálat kihúztam.

Az állkapocs peremétől lefele pedig nullással letoltam, így szépen kiemelte formás állkapcsát, nyakát. Adott egy kontúrt. S nem nagy dolog.

Idővel egy rutinná válik kb 5perc az egész lassabb tempóban.

Én meg a lábaimat, mindkettőt s az egészet lekapom borotvával alig 10 perc alatt. Megfelelő kézmozdulat + jó borotva ennyit számít.

Húgom nyaraláskor lesápadt, amikor látta milyen gyorsan csinálom és ráparázott, hogy el ne vágjam magam.

32 évem alatt 4x ejtettem hibát. Ebből 3 pattanás lekapása volt.

ma 17:25
 3/3 anonim ***** válasza:

Most dobta fel a youtube shorts, ahogy egy fickónak parókát ragasztottak a fejére és belőtték, totál más feje lett ennyitől.

(Kopaszra lenyomták neki a fejtetőt, csak oldalt hagyták meg az eredetit. A kopasz részre ment a jó hosszú paróka és az lett fiatalosra belőve.)

ma 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!